Kweektafels

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Outdoor Life kweekkastje - beige - 120x70x50 cm
81004039

Dit kweekkastje van Outdoor Life is van geïmpregneerd vurenhout en heeft een geschaafde afwerking. Het kweekkastje is voorzien van twee openslaande deurtjes en een eenvoudig op te klappen deksel.

★★★★★ ★★★★★
97.99
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Kweektafels

Heb je (nog) geen moestuin, maar heb je wel groene vingers? Kies dan voor een handige kweektafel of kweekbak voor het zelf verbouwen van groenten en kruiden. Een kweektafel kun je overal op je (dak)terras, op je balkon, patio, in je stadstuin of zelfs in huis zetten. Kweektafels en -bakken zijn verkrijgbaar in diverse maten en afmetingen. Erg prettig aan een kweektafel is bovendien de hoogte. Je hoeft niet te bukken als je de plantjes gaat verzorgen. Bij Leen Bakker vind je kweektafels en kweekbakken van kunststof, hout & metaal, en met of zonder vakken en/of lades voor het opbergen van gereedschap. Een extra en bijkomend voordeel van een kweektafel is dat je deze heel gemakkelijk kunt verplaatsen.

Kweektafel kopen

Kweektafels zijn ideaal als je bijvoorbeeld rug- of knieklachten hebt en/of beschikt over weinig ruimte. Met een kweektafel creëer je een moestuin in het klein, op een fijne werkhoogte. Wil je fijn kunnen tuinieren en genieten van je eigen gekweekte groenten en heerlijk geurende verse kruiden? Koop dan een kweektafel en maak zo heel eenvoudig een mini-moestuintje. Bekijk ons assortiment kweektafels meteen online en plaats een bestelling. Je kunt natuurlijk ook naar één van onze winkels komen.