Vijverdecoratie

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Beeld Boeddha - grijs - 20x16x14 cm
54307315

Beeld Boeddha is een grijs beeld gemaakt van cement. Dit mooie beeldje is een must in de tuin van liefhebbers van spiritualiteit.

50% korting
5.99 3.00
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Vijverdecoratie

Heb je een vijver in de tuin? Creëer dan de sfeer die jij wenst met stijlvolle vijverdecoratie. In het assortiment van Leen Bakker vind je alles op het gebied van vijverdeco voor de mooiste, leukste, maar ook goedkoopste deco. Kies bijvoorbeeld voor kunststof waterdieren, planten en watervogels. Deze zet je langs de rand van de vijver of laat je drijven op het water. Dat staat leuk! Of kies voor vrolijke waterspuiters om je vijver te decoreren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor verlichting in en om de vijver. Dat geeft een bijzonder en sfeervol effect zo wordt jouw vijver een ware eyecatcher in de tuin.

Vijver deco kopen

Maak van je vijver de blikvanger in je tuin. Met water breng je rust, sfeer en leven in je buitenruimte. Met vijver deco versterk je dat effect nog extra. Kies voor kunststof dieren of andere beelden. Vijverdeco is niet alleen decoratief, maar kan ook zeer effectief werken tegen bijvoorbeeld vogels (reigers) die trek hebben in een visje. Je fraaie vijvervissen zijn natuurlijk niet bedoeld als voer. Zet een kunst reiger naast je vijver en bescherm zo je vissen tegen ongewenste indringers. Bekijk het assortiment vijver deco van Leen Bakker en plaats meteen een bestelling.