Trapkanten

Trapkanten

Trapkanten zijn accessoires die jouw trap afmaken. Een trapprofiel zorgt ervoor dat je trap netjes wordt afgewerkt. En voorkomt dat je uit kunt glijden. Een smakker van de trap maken wordt hiermee voorkomen!

Trapkanten zijn de ideale oplossing voor beschadigde trappen. Een trapprofiel kan een slijtage plek op de trap gemakkelijk verbloemen. Ook zullen trapkanten ervoor zorgen dat het traplopen minder gehorig zal verlopen dan zonder trapkanten.

Er zijn trapkanten in veel verschillende kleuren verkrijgbaar bij Leen Bakker. Het bevestigen van de trapkanten is erg gemakkelijk omdat deze voorzien zijn van een zelfklevende strip. Bekijk het ruime assortiment online en maak je trap niet alleen veiliger maar ook mooier met de trapkanten van Leen Bakker!

Trapprofiel kopen

Trapprofiel, voor een afwerking van je trap, koop je natuurlijk bij Leen Bakker. Op zoek naar harde bekleding voor je trap in de vorm van trapkanten, dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment snel online op leenbakker.nl en plaats je bestelling. Liever deskundig advies? Dan kan! Bezoek dan een van onze filialen bij jou in de buurt!