Staande Spiegels

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 3 van 3
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Spiegel Baroque - wit - 49,4x46,7x16,7 cm
81013028

Spiegel Baroque is een mooie spiegel in de kleur wit. De spiegel past perfect bij de kaptafel en kruk Baroque. Zo heb je een leuke set voor in de slaapkamer.

59.95
Dit artikel wordt binnen 3 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Spiegel Baroque - donkergrijs - 49,4x46,7x16,7 cm
81013041

Spiegel Baroque is een mooie spiegel in de kleur donkergrijs. De spiegel past perfect bij de kaptafel en kruk Baroque. Zo heb je een leuke set voor in de slaapkamer.

59.95
Dit artikel wordt binnen 3 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Passpiegel Jade - wit - 160x56 cm
81015172

Passpiegel Jade is een opvallende spiegel met een landelijk romantisch uiterlijk. Deze mooie spiegel komt volledige tot zijn recht in de slaap- of kledingkamer. Met een hoogte van 160 cm kun je jezelf perfect zien.

319.00
Dit artikel wordt binnen 4 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Staande spiegels

Staande spiegels zijn onmisbaar in je woning. Ideaal om jezelf nog even snel te keuren voor je het huis verlaat. Kies voor een staande spiegel van Leen Bakker en zet hem op een plek weg waar hij het meeste opvalt. Laat de staande spiegel de eyecatcher van je woning worden. Handig aan een staande spiegel is dat hij niet aan de wand gemonteerd hoeft te worden en dat je hem zo vaak kan verplaatsen als je zelf maar wilt. Zo kun je steeds weer een andere hoek van de woning benadrukken met deze staande spiegel. Staande spiegels komen mooi tot hun recht in verschillende ruimtes van een woning. Zo kun je een staande spiegel in de woonkamer wegzetten, maar ook in de gang en/of slaapkamer zal hij een mooi plekje hebben. Op zoek naar een staande spiegel passend bij jouw interieur? Leen Bakker heeft een ruim assortiment aan staande spiegels. Zo zit er altijd een staande spiegel tussen naar wens!

Staande spiegel kopen

Staande spiegel kopen? Er zijn diverse staande spiegels te vinden in het assortiment van Leen Bakker. Of je nu op zoek bent naar een moderne witte staande spiegel of een landelijke houten, bij Leen Bakker vind je het! Bekijk het aanbod staande spiegels snel online op leenbakker.nl of kom langs bij een van onze winkels bij jou in de buurt!