10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

Matrassen & Topdekmatrassen

30% korting op HEEL VEEL Comfort matrassen

1 - 24 van 169 producten
1 - 24 van 169 producten

Matras en topdekmatras

Het matras is het belangrijkste onderdeel van je bed. Het ondersteunt je lichaam terwijl je slaapt zodat je ’s ochtend fit en uitgerust weer opstaat. Bij Leen Bakker kun je kiezen uit schuim- en binnenveringmatrassen. Polyethermatrassen (schuim) bieden een goede basisondersteuning. Voor meer comfort, kies je voor koudschuim. Dat biedt meer ondersteuning en een betere vochtregulering. Binnenveringmatrassen bestaan uit stalen bonell- of pocketveren. In tegenstelling tot bonellveren, zijn pocketveren individueel verpakt waardoor ze nauwkeuriger op de beweging van je lichaam reageren.

Wil je een nieuw matras gaan kopen inclusief matrastopper of topdekmatras? Houd dan rekening met de verschillende eigenschappen van diverse soorten matrassen. Lees alles hierover op onze adviespagina voor matrassen of adviespagina voor topdekmatrassen.

Matras of topdekmatras kopen

Een topdekmatras verlengt de levensduur van je matras aanzienlijk en biedt een hoog slaapcomfort. In het aanbod van Leen Bakker vind je naast matrassen ook topdekmatrassen. Er zijn diverse namen voor een matrastopper. Ze worden ook topmatras, oplegmatras, matrastopper en topper genoemd. Kom naar een winkel van Leen Bakker en laat je deskundig adviseren over welke matrastopper geschikt is voor jou. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag, zodat je het matras en de matrastopper vindt die het beste bij jou past!