10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

Opbergers

Opbergers

Berg je spullen op in handige opbergmeubelen van Leen Bakker. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo houd je iedere ruimte in huis lekker opgeruimd en vind je al je spullen gemakkelijk weer terug. Leen Bakker heeft een groot assortiment aan opbergers. Je kunt hierbij denken aan opbergboxen en mandenwandopbergers en kledingopbergers. Voor ieder opbergprobleem bieden we een passende en geschikte oplossing. Zo heb je nooit meer last van rondslingerende spullen in huis. Alles krijgt een eigen plekje en daardoor is alles ook weer gemakkelijk terug te vinden.

Niemand houdt er ook van rommel in zijn/haar huishouden, het is vaak alleen moeilijk te vermijden. Het oogt al snel rommelig en chaotisch wanneer je woning vol staat met allerlei losse items. Kies dan voor een van de leuke opbergers van Leen Bakker. Combineer verschillende stijlen met elkaar of kies juist voor eenzelfde stijl als dat het beste bij jou past!
Op zoek naar opbergers die het beste bij jou en jouw interieur passen? Bekijk het aanbod opbergers online op leenbakker.nl en bestel hier jouw favoriete opbergers.

Opberger kopen

Een opberger koop je bij Leen Bakker. Je vindt hier namelijk een groot aanbod opbergers die het beste bij jouw interieur passen. Voor elke wooninrichting is er wel een opberger te vinden. Bekijk het online assortiment op leenbakker.nl en kies jouw opberger. Toch liever hulp en advies? Kom dan langs in een van onze winkels bij jou in de buurt. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar met een deskundig advies.

Montagehandleiding

Zat er geen montagehandleiding bij jouw aankoop of ben je de handleiding kwijt? Geen zorgen, wij hebben een aantal handleidingen verzameld om jou op weg te helpen. Bekijk alle montagehandleidingen.