Klantenservice

Wil je snel antwoord op je vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of kijk in Mijn Leen Bakker voor informatie over je bestelling, levering of een Leen Bakker winkel.

Let op: Het is drukker dan normaal. Wachttijden bij de klantenservice zijn daarom langer dan gebruikelijk en de bezorging van je bestelling kan vertraagd zijn. We adviseren daarom om 5 werkdagen na de origineel geplande bezorgdag contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen

De status van je pakketdienst bestelling vind je in Mijn Leen Bakker of via de Track & Trace code die je kort voor verzending ontvangt. Let op: alleen de status van pakketdienst bestellingen zijn terug te vinden.

Dat ligt eraan of je het product in de winkel, in de webshop of bij een verkooppartner hebt gekocht. Je kunt een product retourneren in de desbetreffende winkel, via de post of bij grote/zware artikelen via de ophaaldienst. Kijk voor meer informatie op onze retourneren pagina. Op de garantie en ruil pagina lees je hoe je artikelen ruilt.

We doen er alles aan om artikelen zo snel en netjes mogelijk bij je te bezorgen. Is er toch iets mis gegaan? Kijk dan op onze garantie en klachten pagina voor meer informatie.

Bestel je in de webshop? Dan kun je betalen met iDeal, Paypal, Mastercard, Visa of met een Leen Bakker Cadeaukaart. Ga je naar een winkel? Dan kun je betalen met pin, Mastercard, Visa, cash of met een Leen Bakker Cadeaukaart.

Heb je een product gekocht bij een verkooppartner en wil je meer weten over de status van je bestelling of hoe je een product kunt retourneren? Kijk op onze verkooppartner pagina voor alle voorwaarden per verkooppartner.

De openingstijden van de winkels vind je op leenbakker.nl/winkels. Zoek de winkel naar keuze en bekijk dan de openingstijden.

Het kan soms 60 minuten duren voordat je de bevestiging ontvangt. Nog niets ontvangen? Het kan zijn dat je bevestiging in de spam map van je e-mailaccount terecht is gekomen.

Nee, sommige artikelen zijn te breekbaar om te versturen of alleen in de winkel op voorraad. Deze artikelen kun je alleen in onze filialen kopen.

Helaas is het niet mogelijk om telefonisch of via e-mail een bestelling te plaatsen, omdat al onze orders automatisch verwerkt worden. Je kunt een bestelling plaatsen via onze webshop of via een van onze winkels.

Leen Bakker Klantenservice

Stuur een privé chatbericht via Facebook of Twitter. We streven ernaar om je bericht binnen 48 uur te beantwoorden.

Neem je contact op via ons contactformulier, dan streven we ernaar om binnen 2 weken te reageren.

Tel: 088-7860200
Ma t/m vr: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 en 17.00 (lokaal tarief)