De zomer staat alweer bijna voor de deur en dat betekent het beste moment om jouw tuin of balkon om te toveren tot de ideale zomerplek. Relax met je vrienden op een comfortabele loungeset, dek je tafel feestelijk en hou een heerlijk diner met familie óf schenk een heerlijk koud drankje in en geniet van de zon. Met een goed voorbereide tuin of balkon gaat jouw zomer heerlijk worden en Leen Bakker helpt je hier graag bij. Om jou extra inspiratie te bezorgen voor deze zomer hebben wij twee blogs voor je om jouw, nu grauwe, balkonnetje om te toveren tot een zomerparadijs.

Interior Junkie

Dit hoekje met gifgroene loungestoelen en bijbehorend tafeltje/krukje is vrolijk en compleet. Om het geheel af te maken heb ik het gestyled met zonnige kussens, waaronder die met een papegaaienprint (favoriet!). Het fijne is dat je de stoelen heel gemakkelijk op elkaar stapelt, ideaal voor een compacte buitenruimte. Dan kun je ze tijdens regenachtige dagen heel gemakkelijk opbergen.

Lees hier het hele artikel van Interior Junkie.

Showhome

Een korte (of lange) pauze met een kop thee en een goed boek. Werkend met je laptop op schoot, het tuinbankje Leon van Le Sud biedt vele mogelijkheden. Als je de houten poef Sevilla erbij zet heb je altijd een extra tafeltje bij de hand, handig voor je drankjes en/of broodje. Ook de aankleding van onze tuinmeubels verdient aandacht, want we willen het buiten minstens zo gezellig hebben als binnen. Een bankje zonder sierkussen is bijna ondenkbaar. Het Butterfly sierkussen voor buiten is dan misschien bedoeld als rugsteun maar ook om op te zitten is hij erg comfortabel en fijn.

Lees hier het hele artikel van Showhome