Online zijn we 24/7 geopend! Door drukte kan je order vertraagd zijn

Tuin & Buiten

Advies & Inspiratie

Onze merken

image
image
image
image
image

Loungesets en buitenverlichting

Buiten maakt u het net zo gezellig als binnen met de loungesets en buitenverlichting van Leen Bakker. De tuin neemt een steeds prominentere plaats in in ons leven en daarom willen we buiten ook een sfeervol geheel creëren. Dat doet u met tuinmeubelen, tuindecoratie, sfeerhaarden en buitenverlichting. Kies bijvoorbeeld voor één van onze stijlvolle loungesets en geniet van het leven buiten. Bekijk ons aanbod meteen online, maak een keuze en plaats een bestelling!

Tuinverlichting kopen

Als u besluit om tuinverlichting te gaan kopen, bekijk dan eerst het aanbod van Leen Bakker. Hier vindt u bijvoorbeeld stijlvolle wandlampen en meer. Verlicht ook uw loungeset op het terras met onze lampen of plaats een lamp bij een pronkstuk in uw tuin voor een bijzondere sfeer.

Duurzaam

Onze buitenverlichting werkt op netstroom of via zonne-energie. Zonne-energie is duurzaam, goedkoop en u heeft geen last van kabels. Lampen op netstroom zijn over het algemeen wat krachtiger en daardoor geschikt voor grotere tuinen. Onze buitenverlichting is ook uitstekend geschikt als balkonverlichting. Leen Bakker biedt u alles voor een goede sfeer buiten voor een betaalbare prijs! Bekijk ons assortiment in de webshop of kom naar de winkel voor persoonlijk advies van een van onze medewerkers.