Maatwerk voor Iedereen | Bekijk alle aanbiedingen

Pers & PR

Pers & PR berichten

Download de afbeelding Beste Getest in PDF

Nooit meer koude nachten

Het duurt nog even voor de winter begint maar ‘s nachts daalt het kwik inmiddels alweer onder nul. Reden voor de Consumentenbond om te onderzoeken onder welk dekbed je er tijdens koude nachten echt warmpjes bijligt. 8 donzen en 12 synthetische dekbedden werden beoordeeld op warmte-isolatie, vochtdoorlatendheid en gewicht. 4-seizoenen dekbed Sedna van Leen Bakker komt op basis van deze drie kwaliteitscriteria als beste synthetische dekbed uit de test. Met een 7,6 scoort dit dekbed hetzelfde testoordeel als een donzen dekbed dat negen keer zo veel kost.

Het 4-seizoenen dekbed Sedna van Leen Bakker krijgt van de Consumentenbond een hoge score voor vochtdoorlatendheid: een 8,1. Ook met gewicht komt het dekbed met dezelfde score als beste uit de test. Wasbaarheid scoort eveneens hoog; het dekbed kan namelijk op 60 graden gewassen worden. Dat is vooral belangrijk wanneer je last hebt van allergieën; omdat je het dekbed regelmatig heet kan wassen, heeft huisstofmijt geen kans zich in het dekbed te nestelen. Met deze eindbeoordeling scoort 4-seizoenen dekbed Sedna even hoog als een duurder donzen dekbed. De Consumentenbond concludeert naar aanleiding van deze resultaten dat goede donzen dekbedden weliswaar beter zijn dan synthetische maar dat het verschil niet heel groot is en dat het de veel hogere prijs niet rechtvaardigt. 4-seizoenen dekbed Sedna is verkrijgbaar in drie maten bij alle Leen Bakker winkels en op leenbakker.nl
Bron: consumentenbond

Raamsdonksveer, 2 september 2019 - Ter ere van het honderdjarig jubileum is interieurketen Leen Bakker een samenwerking aangegaan met Mariska Meijers.
Deze Amsterdamse kunstenares geniet wereldwijde bekendheid met haar handgeschilderde ontwerpen. Samen lanceren ze op 9 september de LEEN-X-Mariska collectie.

Persaanvragen

We helpen je graag aan afbeeldingen van onze producten. Stuur een e-mailtje naar pers@leenbakker.nl en je ontvangt van ons een foto in hoge resolutie. De beelden kunnen in elk gewenst bestandsformaat aangeleverd worden.


Producten lenen

Producten lenen voor een eigen fotoreportage kan natuurlijk ook. Mail je verzoek naar pers@leenbakker.nl dan bespreken we in welk filiaal je de artikelen kunt ophalen.