Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Vier het voorjaar met de nieuwste aanbiedingen

Pers & PR

Pers & PR berichten

Voor het tweede jaar op rij hebben we de Beste Folder Awards gewonnen in de categorie Slapen/Wonen. Lees het officiële persbericht hier.

- PERSBERICHT 08-10-2020 -

Leen Bakker start eigen bezorgservice voor meubels

Raamsdonksveer, 8 oktober 2020 – Leen Bakker is deze week gestart met het thuisbezorgen van meubels vanuit de eigen bezorgdienst. De ‘Last Smile’, zoals de retailer deze service noemt, is een volgende stap in het verbeteren van de customer journey.

Snel en effectief

In 2019 startte Leen Bakker een pilot met het thuisbezorgen van volume-orders zoals banken, boxsprings, laminaat en  tuinmeubelen. Met succes. De test resulteerde in een hogere klanttevredenheid. Daarop besloot de retailer  om een groot deel van alle tweemans leveringen in eigen beheer te gaan uitvoeren. Leen Bakker geeft aan hierdoor meer controle te krijgen over het bezorgproces waardoor een kwalitatief betere levering kan plaatsvinden die aansluit bij de verwachtingen van klanten.

Professionele bezorging

Leen Bakker wil de klant ontzorgen door snelle, betrouwbare leveringen op de door de klant zelf gekozen tijdvakken. De discounter heeft de nieuwe service dan ook omgedoopt tot ‘Last Smile’. Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor de bezorgers. Daarom worden zij, voordat ze de weg opgaan, intern opgeleid. De nadruk van deze training ligt op productkennis en klantcontact. Inmiddels heeft Leen Bakker ruim 50 professionele bezorgers in dienst.

Groeiplannen

De eigen bezorgservice maakt onderdeel uit van de groeiplannen van het bedrijf. “De verwachting is dat de online omzet en volumes de komende jaren verder zullen toenemen”, aldus de retailer. “Daar stemmen we ons servicelevel op af, zodat onze klanten kunnen blijven genieten van een zorgeloze levering van hun bestelling”.

- EINDE PERSBERICHT  -

Voor meer informatie over bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met Leen Bakker, afdeling communicatie via het emailadres pers@leenbakker.nl


Beelden van de Leen Bakker last mile kunt u downloaden via: Last Smile

Download de afbeelding Beste Getest in PDF

Nooit meer koude nachten

Het duurt nog even voor de winter begint maar ‘s nachts daalt het kwik inmiddels alweer onder nul. Reden voor de Consumentenbond om te onderzoeken onder welk dekbed je er tijdens koude nachten echt warmpjes bijligt. 8 donzen en 12 synthetische dekbedden werden beoordeeld op warmte-isolatie, vochtdoorlatendheid en gewicht. 4-seizoenen dekbed Sedna van Leen Bakker komt op basis van deze drie kwaliteitscriteria als beste synthetische dekbed uit de test. Met een 7,6 scoort dit dekbed hetzelfde testoordeel als een donzen dekbed dat negen keer zo veel kost.

Het 4-seizoenen dekbed Sedna van Leen Bakker krijgt van de Consumentenbond een hoge score voor vochtdoorlatendheid: een 8,1. Ook met gewicht komt het dekbed met dezelfde score als beste uit de test. Wasbaarheid scoort eveneens hoog; het dekbed kan namelijk op 60 graden gewassen worden. Dat is vooral belangrijk wanneer je last hebt van allergieën; omdat je het dekbed regelmatig heet kan wassen, heeft huisstofmijt geen kans zich in het dekbed te nestelen. Met deze eindbeoordeling scoort 4-seizoenen dekbed Sedna even hoog als een duurder donzen dekbed. De Consumentenbond concludeert naar aanleiding van deze resultaten dat goede donzen dekbedden weliswaar beter zijn dan synthetische maar dat het verschil niet heel groot is en dat het de veel hogere prijs niet rechtvaardigt. 4-seizoenen dekbed Sedna is verkrijgbaar in drie maten bij alle Leen Bakker winkels en op leenbakker.nl
Bron: consumentenbond

Raamsdonksveer, 2 september 2019 - Ter ere van het honderdjarig jubileum is interieurketen Leen Bakker een samenwerking aangegaan met Mariska Meijers.
Deze Amsterdamse kunstenares geniet wereldwijde bekendheid met haar handgeschilderde ontwerpen. Samen lanceren ze op 9 september de LEEN-X-Mariska collectie.

Persaanvragen

We helpen je graag aan afbeeldingen van onze producten. Stuur een e-mailtje naar pers@leenbakker.nl en je ontvangt van ons een foto in hoge resolutie. De beelden kunnen in elk gewenst bestandsformaat aangeleverd worden.


Producten lenen

Producten lenen voor een eigen fotoreportage kan natuurlijk ook. Mail je verzoek naar pers@leenbakker.nl dan bespreken we in welk filiaal je de artikelen kunt ophalen.