Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
2+1 GRATIS op alle woonaccessoires*
*Geldig op alle producten met een 2+1 kortingslabel

Ophalen in de winkel

Click & Collect: haal je bestelling op in onze winkels

Met de service van Leen Bakker bestel je in de webshop en laat je jouw bestelling gratis bezorgen in een winkel naar keuze. Met 115 winkels in Nederland is er altijd een bij jou in de buurt. Je betaalt geen verzendkosten.

Kies hiervoor de optie 'afhalen' in het bestelproces.

Je bestelling houden we 2 weken vast. Als je order binnen deze tijd niet is opgehaald, dan annuleren we de bestelling en krijgt je je geld terug. Kun je de bestelling niet binnen 2 weken ophalen? Laat het de winkel dan even weten, zodat we de ophaaltermijn verlengen.

Hoe werkt het in de webshop?

Kies in het bestelproces de gewenste winkellocatie. We tonen de eerstvolgende beschikbare datum waarop je de bestelling kunt ophalen. Rond je bestelling af. Wacht totdat je wordt gebeld, of van ons een sms hebt ontvangen, om je bestelling op te halen. Kom naar het afhaalpunt aan de voorkant van de winkel met de orderbevestiging en een legitimatiebewijs.

Alvast veel plezier met je bestelling!

Je bestelling retourneren

Het is mogelijk om je bestelling binnen 100 dagen na ontvangst in onze winkels te retourneren. Neem hiervoor contact op met de winkel om je retour door te geven.

  • Voor artikelen die in de winkel gekocht zijn, geldt dat ze ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele en ongeopende verpakking dienen te zitten.

  • Voor artikelen die in de webshop zijn gekocht en zijn afgehaald, geldt dat ze voor volledige terugbetaling, ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking zijn voor retourzending. Eventuele waardevermindering van het product door bijvoorbeeld schade, kunnen wij bij jou in rekening brengen.

  • Als je al je artikelen uit je bestelling retourneert, krijg je ook de bezorgkosten terug.

  • Zorg ervoor dat je de kassabon of orderbevestiging bij je hebt, als je het artikel in de winkel zelf komt terugbrengen.

Afhalen & retourneren van artikelen die besteld zijn bij een verkoop partner

Artikelen die besteld zijn bij verkoop partners kunnen niet worden of geretourneerd worden in onze winkels. Dat komt omdat wij niet de eigenaar van het product zijn en artikelen dus niet in beheer mogen nemen.

Artikel die besteld zijn bij een verkoop partner kunnen enkel geretourneerd worden aan de verkoop partner. De retour voorwaarden en instructies staan op de bedrijfspagina van de verkoop partner.