Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Ophalen in de winkel

Click & Collect: haal je bestelling op in onze winkels

Met de service van Leen Bakker bestel je in de webshop en laat je jouw bestelling gratis bezorgen in een winkel naar keuze. Met 115 winkels in Nederland is er altijd een bij jou in de buurt. Je betaalt geen verzendkosten.

Let op: onze winkels zijn momenteel alleen geopend op afspraak. Het afhalen van een bestelling is wel mogelijk. Kies hiervoor de optie 'afhalen' in het bestelproces. Momenteel gelden er extra Corona maatregelen. Een medewerker uit onze winkel neemt contact op om een persoonlijke afhaal afspraak in te plannen. Volg de instructies zoals door onze winkel medewerkers worden aangegeven. Kom nadrukkelijk niet naar onze winkels zonder dat u een bericht hebt ontvangen van onze winkel.

Uw bestelling houden we 2 weken vast. Als uw order binnen deze tijd niet is opgehaald, dan annuleren we de bestelling en krijgt u uw geld terug. Kunt u de bestelling niet binnen 2 weken ophalen? Laat het de winkel dan even weten, zodat we de ophaaltermijn verlengen.

Wilt u een bestelling retourneren? Maak dan een online afspraak en kies voor Zelf Winkelen.

Waar moet je rekening mee houden als je een bestelling komt afhalen?

  • Afhalen kan alleen op afspraak. Onze winkelmedewerkers nemen via telefoon of SMS contact op om een afspraak te plannen.
  • Binnen een tijdslot van 15 minuten dient de bestelling afgehaald te worden.- De winkel is gesloten, er kunnen dus geen andere artikelen gekocht worden.
  • Retourneren is mogelijk bij het afhalen van een nieuwe bestelling.
  • Het afhaalpunt is aan de voorkant van onze winkels te vinden.
  • Vanwege de Corona richtlijnen mogen wij alleen de bestelling overhandigen, en helaas niet helpen bij het inladen van de bestelling in de auto.
  • Wij houden altijd 1,5 meter afstand.

Hoe werkt het in de webshop?

Kies in het bestelproces de gewenste winkellocatie. We tonen de eerstvolgende beschikbare datum waarop je de bestelling kunt ophalen. Rond je bestelling af. Wacht totdat je wordt gebeld, of van ons een sms hebt ontvangen, om je bestelling op te halen. Kom naar het afhaalpunt aan de voorkant van de winkel met de orderbevestiging en een legitimatiebewijs.

Alvast veel plezier met je bestelling!

Afhalen & retourneren van artikelen die besteld zijn bij een verkoop partner

Artikelen die besteld zijn bij verkoop partners kunnen niet worden of geretourneed worden in onze winkels. Dat komt omdat wij niet de eigenaar van het product zijn en artikelen dus niet in beheer mogen nemen.

Artikel die besteld zijn bij een verkoop partner kunnen enkel geretourneerd worden aan de verkoop partner. De retour voorwaarden en instructies staan op de bedrijfspagina van de verkoop partner.