14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

Ophalen in de winkel

Gratis en wanneer het jou uitkomt

Met de service van Leen Bakker bestel je in de webshop en laat je jouw bestelling gratis bezorgen in een winkel naar keuze. Met 115 winkels in Nederland is er altijd een bij jou in de buurt. Je betaalt geen verzendkosten en haalt het pakket op wanneer het jou uitkomt. Je hoeft dus thuis niet meer op de bezorging te wachten. En natuurlijk staan onze medewerkers voor je klaar om je te helpen.

Je bestelling houden we 2 weken vast. Als je order binnen deze tijd niet is opgehaald, dan annuleren we de bestelling en krijg je je geld terug. Kun je de bestelling niet binnen 2 weken ophalen? Laat het de winkel dan even weten, zodat we de ophaaltermijn verlengen.

Ben je toch niet tevreden met het artikel, dan kun je het artikel ook weer in de winkel retourneren.

Nog even alle voordelen op een rijtje

✔️ Ophalen & retourneren in de winkel is gratis.

✔️ Er is altijd wel een Leen Bakker winkel in de buurt.

✔️ Kom je bestelling ophalen wanneer het je uitkomt.

✔️ Onze medewerkers beantwoorden direct eventuele vragen.

✔️ Wij zorgen voor een snelle afhandeling.

✔️ We helpen je graag een handje met inladen.

Hoe werkt het in de webshop?

 Kies in het bestelproces de gewenste winkellocatie. We tonen de eerstvolgende beschikbare datum waarop je de bestelling kunt ophalen. Rond je bestelling af. Wacht totdat je wordt gebeld, of van ons een sms hebt ontvangen, om je bestelling op te halen. Kom naar het servicepunt in de winkel met de orderbevestiging en een legitimatiebewijs.

Alvast veel plezier met je bestelling en graag tot ziens in onze winkels!

Retourneren van artikelen die besteld zijn bij een verkoop partner

Artikelen die besteld zijn bij verkoop partners kunnen niet in onze winkels worden teruggenomen. Dat komt omdat wij niet de eigenaar van het product zijn en artikelen dus niet in beheer mogen nemen.

Artikelen die besteld zijn bij een verkoop partner kunnen enkel geretourneerd worden aan de verkoop partner. De retour voorwaarden en instructies staan op de bedrijfspagina van de verkoop partner.