PVC Vloeren

20% korting op ALLE Laminaat en PVC vloeren*

*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen en partner-aanbod. Geldig t/m 09-01-2022.

1 - 24 van 36 producten
1 - 24 van 36 producten

PVC vloeren

Een PVC vloer, ook wel LVT (Luxury Vinyl Tiles) genoemd, is opgebouwd uit verschillende lagen kunststof. Dat heeft een aantal voordelen.

  • PVC laminaat is vochtbestendig.Dat betekent dat PVC vloeren zeer geschikt zijn voor de keuken, bijkeuken en de badkamer.
  • PVC vloeren zijn zeer goed te combineren met vloerverwarming.
  • Met een PVC vloer verminder je het contactgeluid aanzienlijk.
  • PVC is heel gemakkelijk in het onderhoud.
  • PVC vloeren zijn slijtvast.
  • Het PVC kliklaminaat van Leen Bakker leg je zeer gemakkelijk. Dit PVC laminaat is beschikbaar in stroken en in tegels. Je hoeft de tegels en stroken alleen nog maar op maat te snijden! Daarna kun je de vloer meteen leggen. Leg de stroken in de lengte of de breedte van de ruimte of kies ervoor om de stroken bijvoorbeeld in een visgraatmotief te leggen. Het kan allemaal met PVC vloeren!

PVC laminaat kopen

Het assortiment PVC vloeren bij Leen Bakker is uitgebreid. Zo is er PVC laminaat met verschillende gebruiksklassen, kies je gemakkelijk voor een PVC vloer met of zonder V-groef en heb je keuze uit verschillende stijlvolle kleuren, dessins, breedtes en lengtes. Denk bijvoorbeeld aan een PVC vloer met houtpatroon. Zo vind je altijd de PVC vloer die aansluit bij jouw wensen en eisen. Maar natuurlijk vind je ook alle bijproducten die je nodig hebt om jouw gehele klus te klaren, zoals een ondervloer, plinten en de juiste tools. Bekijk het aanbod PVC vloeren en aansluitende artikelen van Leen Bakker meteen online en plaats een bestelling. Heb je hulp of advies nodig? Kom dan naar een van onze winkels of bekijk de PVC advieswijzer!