Rolgordijnen op maat

GRATIS thuisbezorgd*

Geldig t/m 12 juni.

1 - 24 van 148 producten
1 - 24 van 148 producten

Rolgordijnen op maat

Een kamer verduisteren en privacy creëren doe je met een rolgordijn. Dit type raambekleding is stukken makkelijker schoon te maken dan bijvoorbeeld jaloezieën. Daarnaast zijn rolgordijnen vaak voordeliger. Rolgordijnen zijn daarom een populaire keuze voor bijvoorbeeld slaapkamerramen.

Je kunt ze in standaardmaten bestellen, maar ook rolgordijnen op maat bestellen of speciale dakraam rolgordijnen bestellen. Dan worden ze tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Bij Leen Bakker laat je rolgordijnen op maat maken en heb je altijd een gordijn dat in jouw huis past.

De voordelen van maatwerk rolgordijnen

Er is veel voor te zeggen om maatwerk rolgordijnen te bestellen. Allereerst is er de perfecte pasvorm. Die zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk licht langs de kieren naar binnen dringt. Dat is wel zo prettig als je rolgordijnen in een slaapkamer wilt. Verder kun je uit meer dan 100 kleuren kiezen, het niveau van transparantie bepalen en zelfs een elektrische bediening toevoegen!

In 5 stappen een perfect passend rolgordijn

Op deze pagina kun door ons jij een rolgordijn op maat laten maken. In vijf simpele stappen plaats jij een bestelling voor maatwerk rolgordijnen bij Leen Bakker:

1. Materiaalkeuze

Ga je voor een verduisterend rolgordijn of lichtdoorlatend? Een zwart rolgordijnbakker.nl/gordijnen-en-raamdeco/rolgordijnen/rolgordijnen-zwart of juist wit? Een effen rolgordijn of met structuur? Jij kiest!

2. Afmetingen

Geef aan of je het rolgordijn op het kozijn of in het kozijn plaatst. Voer daarna de gewenste afmetingen in. Vind je dit lastig? Dan kun je jouw gordijnen ook laten inmeten en monteren!

3. Bediening

Voor de bediening heb je de keuze uit een handmatig koord en een elektrische bediening.

4. Afwerking

Hoe wil je de afwerking hebben? Kies uit een zoom, een onderlat of een schulp met biesband. Ook kun je aangeven of je een standaard afrol wilt of liever een tegengesteld afrollend gordijn.

5. Samenvatting

In deze laatste stap controleer je de ingevoerde gegevens. Klopt jouw bestelling helemaal, dan voeg je hem met één klik aan je winkelwagen toe.