De pallet bank voor jouw tuin of balkon

De pallet bank is hét tuinmeubel van het moment. Een pallet bank past namelijk in elke tuin, is makkelijk aan te kleden naar jouw wensen en is gemakkelijk uit te breiden door meerdere pallet banken naast elkaar te zetten. Modulaire tuinmeubelen zijn ideaal als je graag wisselt van indeling.

De modulaire tuinbank

Pallet bank Lucca is modulair: je kan gemakkelijk meerdere banken van pallet naar elkaar zetten. Zo kan je de gewenste grootte van je bank zelf kiezen of zelfs een pallet hoekbank maken.

Verschillende materialen

Onze palletbanken bestaan uit twee verschillende materialen: bamboe en hout.

Palletbank Lucca is gemaakt van hout, robuust, stoer en perfect voor in de tuin, op je terras of dakterras. Pallet materiaal is uitstekend om te gebruiken voor tuinmeubel. Dit materiaal kan namelijk tegen een stootje en kan tijdens een fikse regenbui gewoon buiten blijven staan 

Palletbank Tarifa is volledig gemaakt van bamboe, een duurzaam en sterk materiaal. De bank heeft een natuurlijke look en is een echte eyecatcher voor elke tuin. Decoreer hem met kleurrijke kussentjes, sfeervolle kaarsjes en een bijpassende loungebank. Zo creëer je in een handomdraai je eigen bohemian plekje.

Kussens voor je pallet bank

De schuine leuning van de pallet bank maakt het tot een echte loungebank. Leg er comfortabele kussens op en het relaxen kan beginnen. De bank kan je tegen een muur of schutting plaatsen, maar door de stevige rugleuning kan je de bank zelfstandig in de tuin zetten.

De palletbanken bij onze fans thuis