De allergrootste SALE | korting op meer dan 1500 artikelen

Betaalmethodes

Betaalmethodes

Je kunt op verschillende manier betalen bij ons. Alle betaalopties zijn gratis. In de webshop is een aanbetaling doen niet mogelijk, maar in de winkel wel. Voor de verwerking van je betaling online werken wij samen met Ogone, die via beveiligde verbindingen verbonden is met verschillende banken.

Zo kun je betalen in onze webshop

iDEAL
Als je internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank kun je je bestelling via onze site op een veilige manier betalen met iDeal. De betaling wordt meestal dezelfde werkdag nog verwerkt.

Creditcard
In onze webshop kun je met Master Card of Visa betalen. De creditcardmaatschappij autoriseert direct je betaling, dus je weet meteen of je betaling is gelukt. Het aankoopbedrag wordt afgeschreven nadat je de bestelling ontvangen hebt.

PayPal
Je kunt bij ons ook betalen met PayPal. Wanneer je ervoor kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen doorgestuurd naar de PayPal website.
Als nieuwe PayPal gebruiker, kun je je aanmelden als gast of een PayPal account maken en de betaling bevestigen. Heb je al een account, dan kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en de betaling bevestigen.
Zodra je de bestelling ontvangen hebt, zal het openstaande bedrag worden afgeschreven van je PayPal rekening. Wanneer je artikelen terug stuurt, wordt het bedrag wat je voor deze producten betaald hebt weer bijgeschreven op je PayPal- of bankrekening.

Leen Bakker-cadeaukaart of –tegoedbon
Je kunt je bestelling ook betalen met een cadeaukaart of tegoedbon. Is het te betalen bedrag hoger dan het saldo op de cadeaukaart, dan kun je het restant met een andere betaalmethode voldoen. Lees meer over onze cadeaukaart.

Let op: Vanaf 1 maart 2019 is het niet meer mogelijk om met een VVV cadeaukaart te betalen in onze winkels.

Betalen in onze winkels:

  • Contant
  • Met je pinpas
  • Leen Bakker-cadeaukaart of –tegoedbon

Let op: je kunt in onze winkels niet met een creditcard betalen.

Betaal- en garantiebewijs
De kassabon die je in de winkel krijgt, is je betaal- en garantiebewijs. Voor online bestellingen is dit de orderbevestiging die je per e-mail ontvangt.