Leen Bakker Klantenservice
Tel. 088 -78 60 200
ma t/m vr: 08.00 en 19.00 uur
za: 09.00 en 17.00 uur (tegen lokaal tarief)
Neem contact op via contactformulier >

Stuur privébericht via Facebook of Twitter
Betaalmethodes

Betaalmethodes Leen Bakker

Je kunt op verschillende manier betalen bij ons. Alle betaalopties zijn gratis. In de webshop is een aanbetaling doen niet mogelijk, maar in de winkel wel. Voor de verwerking van je betaling online werken wij samen met Ogone, die via beveiligde verbindingen verbonden is met verschillende banken.

Zo kun je betalen in onze webshop

iDEAL
Als je internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank kun je je bestelling via onze site op een veilige manier betalen met iDeal. De betaling wordt meestal dezelfde werkdag nog verwerkt.
Creditcard
In onze webshop kun je met Master Card of Visa betalen. De creditcardmaatschappij autoriseert direct je betaling, dus je weet meteen of je betaling is gelukt. Momenteel wordt het aankoopbedrag nog op het moment dat de bestelling is geplaatst, afgeschreven. We zijn bezig dit te wijzigen, zodat het aankoopbedrag pas wordt afgeschreven als je de bestelling ontvangen hebt.
Klantenservice Leen Bakker
Leen Bakker-cadeaukaart of –tegoedbon
Je kunt je bestelling ook betalen met een cadeaukaart of tegoedbon. Is het te betalen bedrag hoger dan het saldo op de cadeaukaart, dan kun je het restant met een andere betaalmethode voldoen. Lees meer over onze cadeaukaart.


Klantenservice Leen Bakker
Betalen in onze winkels:
  • Contant
  • Met je pinpas
  • Leen Bakker-cadeaukaart of –tegoedbon
Let op: je kunt in onze winkels niet met een creditcard betalen.

Betaal- en garantiebewijs
De kassabon die je in de winkel krijgt, is je betaal- en garantiebewijs. Voor online bestellingen is dit de orderbevestiging die je per e-mail ontvangt.