Leen's Mega Korting Weken | Bekijk alle aanbiedingen

Lamellen

20% korting op ALLE standaard maten en maatwerk raamdeco*

*m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen, accessoires, inkortservice, gordijnen, vitrages & inbetweens. Actie geldig t/m 25 oktober

0 - 24 van 29 producten
0 - 24 van 29 producten

Lamellen

Verticale lamellen zijn zeer veelzijdig en stijlvol. Lamellen zijn een trendy alternatief voor bijvoorbeeld gordijnen. Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Lamellen zijn geschikt voor bijna alle soorten en maten ramen. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. Ook voor raampartijen die verschillen in hoogte zijn verticale lamellen zeer geschikt.

Verticale lamellen kopen

Raamdecoratie is zeer sfeerbepalend in je interieur. Houd je van een moderne en trendy look? Dan zijn verticale lamellen een echte aanrader. Bovendien kun je met lamellen heel goed het licht in de kamer reguleren. Door de stand van de lamellen te variëren, bepaal je heel precies de hoeveelheid licht die in de ruimte valt. Verticale lamellen zijn zeer decoratief en functioneel. In het aanbod van Leen Bakker vind je niet alleen vele verschillende soorten en standaardmaten verticale lamellen, maar je kunt de raamdecoratie van je keuze ook op maat laten maken. Dat is handig en zo weet je zeker dat de lamellen perfect passen! Bestel de raamdecoratie van je keuze meteen online of laat lamellen op maat maken. Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je graag advies? Kom dan naar een van onze winkels. Onze deskundige medewerkers staan graag voor je klaar!