Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Rolgordijnen

Advies over jouw ideale raamdecoratie? Boek hieronder jouw personal shopping sessie in onze winkel.

15% korting op alle standaardmaten raamdecoratie*

*m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen, accessoires, inkortservice, gordijnen, vitrages & inbetweens en partner-aanbod. Geldig t/m 02-05-2021

0 - 24 van 262 producten
0 - 24 van 262 producten

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn handig en praktisch en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen, maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Iedere soort raamdecoratie voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die jij wenst!

Rolgordijnen kiezen en kopen

De keuze voor rolgordijnen is een belangrijke en een sfeerbepalende keuze. Deze keuze is natuurlijk afhankelijk van de ruimte waar je de raamdecoratie gaat ophangen. Wil je bijvoorbeeld rolgordijnen voor voor de woonkamer kopen? Denk dan goed na over de kleur en het materiaal.

Op maat

Heb je een raam met een afwijkende maat? Geen probleem! Laat de rolgordijnen dan op maat maken. Het kan allemaal bij Leen Bakker. Je kunt de rolgordijnen meteen online bestellen. Heb je hulp nodig? Kom dan naar een van onze winkels. Hier staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar om je deskundig te adviseren.