Bed & Toebehoren

Inspiratie van onze fans

Advies voor een goede nachtrust

Wij adviseren je graag als het aankomt op jouw slaapkamer. Met Leen’s Slimme Slaapwijzer vind je welke boxspring, matras, hoofdkussen en meer bij jou past.

Leen's Slimme Slaapwijzer

Inspiratie voor de slaapkamer

Onze merken

image
image
image
image
image
image
image

Bed en bed toebehoren

Alles voor je slaapkamer van bed tot bed toebehoren vind je in het ruime assortiment van Leen Bakker! Je vindt hier een compleet aanbod op het gebied van bedden en slapen. Bekijk bijvoorbeeld onze luxe boxsprings, ledikanten, lattenbodems, matrassen, kinderbedden, slaaptextiel, nachtkasjes, slaapbanken en nog véél meer! Kortom alles voor een heerlijke ontspannen nachtrust en stijlvolle slaapkamer vind je hier bij Leen Bakker! Bij de keuze van een bed en bed toebehoren is comfort het allerbelangrijkste, maar de stijlbepaling van je slaapkamer is toch ook iets waar je rekening mee moet houden. In ons assortiment vind je mooie bedden en bed toebehoren met een hoog comfortniveau en die bovendien aansluiten op jouw interieurstijl. Bed en bed toebehoren zijn er in iedere prijsklasse en uit voorraad leverbaar, van voordelige tot luxe bedden. Online bestellen en thuis laten bezorgen behoort ook tot de mogelijkheid! Bekijk onze uitgebreide collectie en bestel meteen jouw favoriet op leenbakker.nl.

Bed en bed toebehoren kopen

Een nieuw bed en toebehoren kopen doe je niet zomaar. Er zijn veel keuzes die je op voorhand voor jezelf moet hebben gemaakt. Wil je liever een (verstelbare) boxspring of liever een stijlvol ledikant? Houd je van een zacht of juist een wat harder matras? Er zijn talloze mogelijkheden en voor iedereen biedt Leen Bakker een geschikte oplossing op het gebied van bed en bed toebehoren. Bekijk het aanbod online of kom langs in een van onze filialen bij jou in de buurt en laat je deskundig adviseren door onze medewerkers!

Montagehandleiding

Zat er geen montagehandleiding bij jouw aankoop of ben je de handleiding kwijt? Geen zorgen, wij hebben een aantal handleidingen verzameld om jou op weg te helpen. Bekijk alle montagehandleidingen.