Tafels & Bureaus

Tafels en bureaus bij Leen Bakker fans

Ruimtes

Tafels en bureaus

In het assortiment van Leen Bakker vind je een zeer ruim en compleet assortiment bureaus en tafels. Zoek je een bureau om lekker aan te werken of een royale tafel om gezellig samen aan te eten? Je vindt het hier!

Bureau kopen

Wil je een bureau kopen voor je kind om huiswerk aan te maken of zoek je meer een bureau om zelf thuis aan te werken? Heb je extra opbergruimte nodig voor schoolboeken, kantoorbenodigdheden of andere spullen? Kies dan voor een bureau met ladenblok. Leen Bakker biedt je voldoende keuze in soorten en maten. Bekijk alle bureaus >

Kies een tafel die bij je past

De eetkamertafel neemt in veel huishoudens een prominente plek in. Hier kom je samen om te eten, voor een goed gesprek, maar ook om samen een spelletje te doen. Ook op het gebied van tafels biedt Leen Bakker je zeer veel keus. Hier vind je grote, kleine, vierkante, rechthoekige, ronde en nog vele andere soorten tafels in vele verschillende maten en materialen. Bekijk alle eettafels online en plaats meteen een bestelling. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van onze winkels en onze tafels en bureaus met eigen ogen bekijken en inspiratie op doen. Je bent van harte welkom.

Montagehandleiding

Zat er geen montagehandleiding bij jouw aankoop of ben je de handleiding kwijt? Geen zorgen, wij hebben een aantal handleidingen verzameld om jou op weg te helpen. Bekijk alle montagehandleidingen.