Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Aanbiedingen & acties

Aanbiedingen geldig t/m 2 mei 2021.

Over smaak valt niet te twisten. En dat hoeft ook niet bij Leen. Want we hebben design voor iedereen. Haal de nieuwste trends in huis voor binnen én buiten tijdens de Design Dagen. En maak het thuis gezellig met mooie meubelen en woonaccessoires in de stijl die bij jou past. Natuurlijk voor een Leen Bakker prijs.

Populaire producten

Populaire producten

Populaire producten

Onze tuindeals

Meer design inspiratie

Leen's Design Dagen

Betaalbaar design, daar houden we van. Verwen jezelf met een compleet nieuwe bank voor jarenlang plezier. Of fris je woonkamer op met een setje trendy vazen. Ontdek de nieuwste trends voor ieder interieur én voor elke portemonnee. Want Leen, da’s design voor iedereen. Maak je slaapkamer extra knus met mooie accessoires, warme kleuren en zachte materialen. Wij zorgen voor het zachte prijsje. Inspiratie genoeg tijdens de Design Dagen. En zeg nou zelf: een goede nachtrust wordt extra fijn onder een fris nieuw dekbed, toch?

Extra voordelig shop je bij Leen Bakker

Bij Leen Bakker shop je de beste acties en aanbiedingen. Bekijk ze online, in onze folder en natuurlijk in onze winkels, en shop met korting!

Bekijk ook eens onze Prijstoppers als je goedkoop wilt winkelen. Dit is onze collectie met vast laag geprijsde meubels, accessoires, vloeren en raamdecoratie.  Of bezoek onze Outlet met voordelige artikelen die uit ons assortiment of collectie gaan.