De allergrootste SALE | korting op meer dan 1500 artikelen

Plisségordijnen

15% tot 70% korting op ALLE standaardmaten en maatwerk raamdecoratie*

*m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen. Basic rolgordijnen, accessoires, inkortservice, gordijnen, vitrages en inbetweens. Actie geldig t/m 16 augustus 2020.

0 - 24 van 107 producten
0 - 24 van 107 producten

Plisségordijnen

Houd je van tijdloze elegantie? Dan zijn plisségrodijnen echt iets voor jou. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in diverse dessins en in lichtdoorlatende, verduisterende en warmtewerende stoffen. In het veelzijdige aanbod van Leen Bakker vind je de raamdecoratie die bij jou past en voor ieder raam: rechte ramen, dakramen, draai-kiepramen en ramen met afwijkende maten.

Top down bottom up

In ons aanbod vind je niet alleen reguliere plisségordijnen, maar ook de zogenaamde top down bottom up plissé's. Deze zijn zowel van de onderzijde als de bovenzijder te openen. Zo kun je heel gemakkelijk spelen met de lichtinval.

Op maat

Heb je een raam met een afwijkende maat? Geen probleem! Laat de plisségoardijnen dan op maat maken. Het kan allemaal bij Leen Bakker. Je kunt plisségordijnen meteen online bestellen. Heb je hulp nodig? Kom dan naar een van onze winkels. Hier staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar om je deskundig te adviseren.