Duo-rolgordijnen op maat

GRATIS thuisbezorgd*

Geldig t/m 12 juni.

1 - 24 van 32 producten
1 - 24 van 32 producten

Duo-rolgordijnen op maat

Misschien heb je het zelf al gemerkt: er is een stille revolutie gaande in de wereld van de raamdecoratie. In interieurprogramma’s op televisie komen ze vaak voorbij, maar de kans is groot dat duo-rolgordijnen ook al bij jou in de straat en op kantoor te bewonderen zijn. We noemen deze raambekleding ook weleens roljaloezieën.

Deze slimme uitvinding borduurt verder op de techniek achter het rolgordijn. Het gordijn hangt aan twee kanten van de rol. Doorzichtige en dichte stofbanen wisselen elkaar af. Door aan het koord te trekken, combineer je bijvoorbeeld transparante banen waardoor je meer lichtval hebt en ziet wat er buiten gebeurt. Trek nog opnieuw aan het koord en de dichte delen verduisteren je kamer. Zo bepaal je zelf het lichtniveau.

Waarom duo-rolgordijnen op maat laten maken?

Duo-rolgordijnen zijn in vaste maten beschikbaar, maar ook compleet op maat gemaakt. Voor veel mensen blijken de standaardmaten voldoende, omdat je een duo-gordijn naar keuze in of aan je kozijn hangt. De beugels die worden meegeleverd geven je ook enige speling, zodat het eindresultaat er vrijwel altijd goed uitziet.

Maar soms zijn duo-rolgordijnen op maat een betere oplossing. Bijvoorbeeld omdat je raam een afwijkend formaat heeft, of omdat je alle details perfect wilt hebben. Dat laatste kan zéker met onze duo-rolgordijnen op maat-service. Kies uit allerlei stoffen, lichtdoorlatend of verduisterend, geef de exacte afmetingen door en kies uit de perfecte koof. Naar keuze kun je zelfs een afstandsbediening toevoegen!

Ook voor andere raamdecoratie

Duo-roljaloezieën worden steeds populairder. Maar er zijn genoeg andere opties. Afhankelijk van je smaak of van de kamer kun je voor duo-rolgordijnen of juist andere raambekleding op maat kiezen. Plisségordijnen, bijvoorbeeld, die in één beweging maximale privacy en zonwering bieden. Of verticale lamellen, die luxe en exclusiviteit uitstralen.