Plisségordijnen op maat

GRATIS thuisbezorgd*

Geldig t/m 12 juni.

1 - 24 van 61 producten
1 - 24 van 61 producten

Plisségordijnen op maat

Plisségordijnen op maat zijn prachtig. Omdat je ze op allerlei manieren kunt personaliseren, zorg je voor een look die naadloos bij jouw interieur past. In drie eenvoudige stappen creëer je hier jouw eigen plisségordijnen: 

1. Materiaalkeuze

Selecteer het soort raam: een recht raam, een draaikiepraam of een dakraam. Kies daarna of de stof lichtdoorlatend of verduisterend moet zijn. Ook het stoftype, de  vochtbestendigheid en de kleur kun je in deze stap al kiezen.

2. Montagewijze

Geef aan of je het plisségordijn in of op het kozijn monteert. Daarna kun je de gewenste afmetingen invoeren. Ook kies je hier, indien van toepassing, voor het soort bediening en de afwerking van het profiel.

3. Samenvatting

Controleer bij deze laatste stap de ingevoerde gegevens. Klopt jouw bestelling  helemaal, dan voeg je hem met één klik aan je winkelwagen toe.

Waarom kiezen voor plisségordijnen?

Op maat gemaakte plisségordijnen zien er prachtig uit. Discreet en exclusief. Ze geven je interieur een luxe uitstraling en zorgen voor een unieke lichtinval. Ze zorgen aan de ene kant voor privacy en anderzijds houden ze de warmte van de binnenschijnende zon tegen. Die isolerende werking werkt trouwens twee kanten op: met gesloten plisségordijnen help je de warmte ‘s avonds binnen te houden. Ideaal in de winter!

Maatwerk staat beter

Als je kiest voor plisségordijnen op maat, ga je voor perfectie. Want ook al bestaat er een standaardmaat die precies bij je kozijn past, dan nóg niet heb je controle over alle opties en afwerkingen. Met maatwerk dus wel. Zo kun je aangeven wat voor type raam je hebt (normaal, dak- of draaikiepraam), hoe transparant de stof mag zijn en welke kleur je wenst. Kies voor de reguliere uitvoering of voor de veelzijdige top-down-bottom-up. Je bepaalt de afwerking van het profiel en kunt kiezen tussen bediening met een handgreep of met een koord. Zo stel je stapje voor stapje een plisségordijn naar eigen smaak samen.