Mooi wonen voor lage prijzen dat kan met het verrassende aanbod van Leen Bakker. Bekijk meteen de nieuwste Leen Bakker folder met daarin alle woonaanbiedingen van dit moment. Bezoek één van onze 178 winkels of bestel meteen online.

Folder 6 t/m 19 juli

Bekijk de folder

Inspiratiemagazine voorjaar 2020

Inspiratiemagazine voorjaar 2020

Tuinmagazine 2020

Tuinmagazine 2020

Inspiratiemagazine zomer 2020

Inspiratiemagazine zomer 2020

UMIX Boxsprings

Folder UMIX boxsprings

UMIX Banken

Folder UMIX banken

Stel samen Relaxfauteuils

Folder stel zelf samen fauteuils

Stel samen bank Aberdeen

Folder stel zelf samen Aberdeen

Stel samen bank Tom

Folder stel zelf samen Tom

Boxsprings op maat

Folder boxsprings op maat

Vloerenlegservice

Folder vloerlegservice

Leen Bakker


Leen Bakker bestaat al vanaf 1928 en is met ruim 180 winkels één van de grootste woonwinkelketens in de Benelux. Met ruim 2500 medewerkers zorgen we ervoor dat we elke dag weer onze klanten optimaal bedienen. Bij ons vind je kwaliteitsproducten, verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie. Je krijgt advies op maat van onze vakkundige productspecialisten in de winkel en online. Bovendien ben je verzekerd van persoonlijke en attente service. Met de handige webshop zijn we altijd bij je in de buurt. Je kunt natuurlijk ook één van de Leen Bakker winkels bezoeken.

Folder en nieuwsbrief


Onze folder staat steeds weer vol met aantrekkelijke aanbiedingen en de leukste artikelen. Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste aanbiedingen op het gebied van wonen? Schrijf je dan meteen in voor de nieuwsbrief van Leen Bakker!

Ook al doen we onze best om de folder goed bij je te bezorgen. Toch kan het gebeuren dat er iets misgaat met de bezorging van onze folder. Folder niet ontvangen? Geef dan via het klachtenformulier je klacht door. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we je postcode, huisnummer en woonplaats nodig. We gaan er alles aan doen om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.