Folder

Onze folder en nieuwsbrief

Onze folder staat steeds weer vol met aantrekkelijke aanbiedingen en de leukste artikelen. Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste aanbiedingen op het gebied van wonen? Schrijf je dan meteen in voor de nieuwsbrief van Leen Bakker!
Ook al doen we onze best om de folder goed bij je te bezorgen. Toch kan het gebeuren dat er iets misgaat met de bezorging van onze folder. Folder niet ontvangen? Geef dan via het klachtenformulier je klacht door. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we je postcode, huisnummer en woonplaats nodig. We gaan er alles aan doen om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Leen Bakker

Leen Bakker bestaat al vanaf 1928 en is met ruim 180 winkels één van de grootste woonwinkelketens in de Benelux. Met ruim 2500 medewerkers zorgen we ervoor dat we elke dag weer onze klanten optimaal bedienen. Bij ons vind je kwaliteitsproducten, verrassende assortimenten en nieuwe inspiratie. Je krijgt advies op maat van onze vakkundige productspecialisten in de winkel en online. Bovendien ben je verzekerd van persoonlijke en attente service. Met de handige webshop zijn we altijd bij je in de buurt. Je kunt natuurlijk ook één van de Leen Bakker winkels bezoeken.