Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
winkelsWinkels
winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES* met kortingscode: CYBMON2022
Alleen vandaag 28-11 geldig. m.u.v. Laagblijvers, Easy, Stock collecties

Slimme verlichting

Helaas! Er zijn geen producten gevonden. Ga terug naar de homepage.

Slimme verlichting

Slimme verlichting is fantastisch! Als je intelligente lampen eenmaal geprobeerd hebt, wil je niet meer terug naar het oude systeem van lichtknoppen en dimmers. Want slimme verlichting betekenen een ware ‘upgrade’ van je wooncomfort. Van je leven. Het is dan ook een kwestie van tijd voordat alle huizen met smart-lampen zijn uitgerust.

Hoe slimme verlichting werkt

Slimme verlichting bestaat uit een ‘bridge’, wat een apparaatje is dat met jouw lampen communiceert, en uit de afzonderlijke smart-lampen. Deze schroef je in een normale armatuur waardoor die lamp intelligent wordt. Je laat de lichtschakelaar altijd aan staan en via een afstandsbediening of een app communiceer je met de bridge, die vervolgens de lampen afzonderlijk of tegelijkertijd van kleur of helderheid verandert.

Het leuke is dat je hier op allerlei manieren mee kunt spelen. Kies bijvoorbeeld uit een kerst-thema dat verschillende lampen in huis op groen, rood en wit zet. Of haal de kleuren van een tropische zonsondergang in huis. Je kunt de lichten zelfs met je televisie verbinden, waarbij het kleurenschema van je verlichting mee verandert met de kleuren in die film of serie.

Ook prettig is de automatisering: laat de lichten langzaam dimmen vanaf bijvoorbeeld 22:00 uur ‘s avonds, of laat ze langzaam aangaan op het moment dat jouw wekker klinkt in de morgen. Als je op vakantie bent, kun je ze naar keuze ook inschakelen, zodat het lijkt of je gewoon thuis bent.

Bestel hier jouw smart lampen

Slimme verlichting heb je vast al eens ervaren. Bij familie of bij vrienden. Of misschien heb je zelf al zo’n set in huis, maar ben je nu op zoek naar extra smart-lampen. Hoe dan ook, in de webwinkel van Leen Bakker vind je diverse systemen en losse lampen. Bekijk ze hier en plaats eenvoudig jouw bestelling. Al binnen enkele dagen zie jij het licht.