14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

Wandkleden

1 - 4 van 4 producten
1 - 4 van 4 producten

Wandkleden

Wil jij je muur wat opfleuren? Met de juiste wanddecoratie creëer je in een handomdraai een mooi aanzicht. Dit kan met een poster of schilderij, maar misschien zijn wandkleden wel iets voor jou! Wandkleden zijn niet alleen origineel en verrassend, maar zijn het trendy item voor aan elke muur. Eigenlijk mogen ze in geen elk interieur meer ontbreken.

Door hun materiaal, variërend van vilt tot haken, creëer je textuur en warmte. Zo kun je met een wandkleed een industrieel interieur een tikje gezelliger maken of op kantoor een welkome sfeer oproepen.

Wandkleed kopen

Of je nu op zoek bent naar een groot wandkleed of een kleine wandhanger, bij Leen Bakker heb je ruime keus. Wat dacht je van een wandkleed waarmee je een stuk natuur in huis haalt, bijvoorbeeld een zeegras wandkleed? Of fleur je interieur op met een hanger gemaakt van gedroogde bloemen. Een macramé wandkleed is de laatste tijd erg hip: je ziet ze terug in interieurbladen, in boetiekhotels en natuurlijk onze webwinkel. 


Een wandkleed ophangen doe je zó

Ben je overtuigd van de voordelen van een wandkleed? Kies dan éérst de gewenste vorm, bijvoorbeeld een rond wandkleed of een vierkant kleed. Kies vervolgens een kleur die goed in bij jouw stijl past: groen is erg trendy, maar misschien staat wit of zwart beter in jouw woonkamer of slaapkamer. Als laatste kijk je naar het gewenste materiaal: Daarna is het de beurt aan het materiaal: zelfs polyester behoort tot de mogelijkheden! 

Plaats je bestelling eenvoudig en veilig online. Binnen enkele dagen ontvang jij jouw wandkleed en kan die schitteren als nieuwe aanwinst aan de muur.