Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
winkelsWinkels
winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES* met kortingscode: CYBMON2022
Alleen vandaag 28-11 geldig. m.u.v. Laagblijvers, Easy, Stock collecties

Slimme LED lichtbronnen

Helaas! Er zijn geen producten gevonden. Ga terug naar de homepage.

Slimme LED lichtbronnen

De juiste verlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid. Met slimme LED lichtbronnen voeg je daar nog extra kwaliteiten aan toe: comfort en veiligheid. Want hoe makkelijk is het als je zelf niet meer je lampen aan en uit hoeft te doen, maar dat ze op een vast schema aangaan in de ochtend en op een vast tijdstip langzaam dimmen in de avond? Als je een keertje niet thuis bent, zorgt dat licht tevens voor een stukje veiligheid; het lijkt immers alsof er gewoon iemand in huis is.

Maak jouw huis slim

Als je eenmaal slimme LED lichtbronnen hebt geïnstalleerd, wil je niet meer terug naar gewone lampen. Ze met een app op je smartphone kunnen bedienen of de verlichting helemaal kunnen automatiseren, betekent weer een zorg minder voor jou. En heb je een slimme luidspreker, dan kun je jouw lampen met je stem bedienen.

Koop hier jouw slimme LED lichtbronnen

Of jouw verlichting nu al slim is of nog niet, bij Leen Bakker vind je allerlei slimme LED lichtbronnen die compatibel zijn met de meest gebruikte systemen. In ons eigen assortiment en dat van onze partners vind je tientallen lampen die je in een oogwenk met jouw ‘bridge’ verbindt. Je vindt hier slimme LED lichtbronnen in alle maten fittingen, waaronder E14, E27, GU9 en GU10. Plaats jouw bestelling eenvoudig en veilig en binnen enkele dagen gaat er een extra lampje bij jou branden.