Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

3x Calamagrostis Overdam – Pluimstruisriet – ⌀14 cm – ↕35-45 cm

(0)

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De onderhoudsvriendelijke Calamagrostis acutiflora 'Overdam', in het Nederlands wordt dit siergras ook wel pluimstruisriet genoemd. Een populair opgaand siergras, die past in jouw tuin of balkon. Dit siergras is te herkennen aan zijn decoratieve witte bladranden en paars-bruine pluimen. De pluimen van de Calamagrostis acutiflora 'Overdam' kunnen in de herfst goudkleurig worden. Door de prachtige winterharde bladeren én het sierlijke gras van dit Pluimstruisriet is de plant ook in de winter erg decoratief!

Specificaties

- Wordt per 3 stuks geleverd.

- De leveringshoogte van deze planten is 35-45 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).

- Geleverd in een kweekpot van ⌀14 cm.

- Onderhoudsvriendelijk én winterhard.

- Planttijd: Jaarrond

- Aantal stuks per m2/ per strekkende meter: 3 stuks

Verzorging

- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.

- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag).

- Onderhoud: Wanneer de bloemaren zijn geknakt, kan je deze alvast afknippen. De rest van de plant kan je wegknippen in het voorjaar tot op 15 cm van de grond.

Hoe wij verzenden

Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

 

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574439397
MerkBloomique
KleurGroen
StandplaatsSchaduw
WaterbehoefteRegelmatig