Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES voor je thuiswerkplek*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. m.u.v. Prijstoppers en partneraanbod. Geldig t/m 14 augustus 2022.

3x Vaccinium Bluecrop – Blauwe bes – ⌀9 cm - ↕15-20 cm

(0)

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De zelf bestuivende blauwe bes, ofwel de Vaccinium corymbosum 'Bluecrop' is een fruitboom die heerlijke, zoete én grote blauwe bessen geeft. Allereerst groeien aan de Vaccinium 'Bluecrop' mooie, wit-roze bloemen, die vervolgens uitbloeien tot die heerlijke, zoete blauwe bessen. In de eerste jaren zullen er nog vrijwel weinig tot geen vruchten bloeien aan deze plant, nadat de plant wat ouder wordt zal die je trakteren op die heerlijke bessen. In de herfst geeft de plant rode bladeren.

Specificaties
- Wordt per 3 stuks geleverd.
- De leveringshoogte van deze planten is 15-20 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀ 9 cm.
- Zelfbestuivend.
- Balkon- terrasproof.
- Aantal stuks per m2/ per strekkende meter: 1 stuk.
- Bloeitijd: Juni-september.
- Planttijd: Jaarrond.
- Pluktijd: Juli-augustus.

Verzorging
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag)
- Onderhoud: De Vaccinium 'Bluecrop' heeft nauwelijks snoei nodig, je kan eventueel wat terugsnoeien – let wel: hierdoor kan het langer duren tot de blauwe bes weer terug groeit.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574439748
MerkBloomique
KleurGroen
StandplaatsSchaduw
WaterbehoefteRegelmatig