UMIX eettafel Houston - Stel je eigen tafel op maat samen

Een eettafel helemaal naar jouw wensen? De UMIX Houston eettafel biedt naast de kenmerkende UMIX kwaliteit, tal van ingrediënten om de tafel een eigen karakter te geven. Wil je een compacte opstelling of juist een ruime eettafel met veel stoelen? Wil je een kruispoot? A-poot, of ga je liever voor de rechte U-poot? Het eikenhouten tafelblad kun je kiezen in een standaard afwerking, maar ook in een robuuste boomstamafwerking met uitgeborstelde nerf. De mogelijkheden zijn heel divers. Jij stelt jouw ideale tafel zelf samen. Klik hier en bekijk alle mogelijkheden in onze folder.

Stel je eigen tafel samen in 3 stappen

1. Kies je maat tafelblad

Het massief houten tafelblad is verkrijgbaar in vijf afmetingen.
Kies het formaat dat het beste tot zijn recht komt in jouw kamer.

BreedteLengte
90 cmx160 cm
90 cmx180 cm
100 cmx200 cm
100 cmx220 cm
100 cmx240 cm

Bekijk alle afmetingen >

2. Kies de afwerking van je tafelblad

Het Houston tafelblad is beschikbaar in twee afwerkingen. Het fraaie eikenhouten blad kan uitgevoerd worden met een strakke, standaard afwerking. Je kunt ook kiezen voor een robuuste boomstamafwerking met uitgeborstelde nerf. Welk blad heeft jouw voorkeur?

3. Kies de tafelpoot

Er zijn drie type stalen poten om jouw Houston tafel compleet te maken. De U-poot, X-poot, en de A-poot zijn allen industrieel afgewerkt met zichtbare lasnaden. Dit geeft de tafel een unieke uitstraling. Daarbij is elke tafel voorzien van twee bevestigingspunten. Dit biedt de mogelijkheid om aan de kopse kant te zitten. Of om meer ruimte te creëren aan de lange zijde van de tafel. Bepaal zelf of je de poten verder naar binnen plaats. Of juist zoveel mogelijk ruimte tussen de poten wilt hebben. Voor welk type poot ga jij?

Benieuwd hoe je jouw UMIX eettafel het beste kunt onderhouden?

Download dan de onderhoudsvoorschriften.

Waar verkrijgbaar?

De UMIX Houston eettafel is alleen in geselecteerde filialen te bekijken. Je kunt de tafel wel in alle filialen bestellen. Een medewerker helpt je graag bij het samenstellen van jouw ideale tafel.

Onderstaande filialen hebben showmodellen van de UMIX Houston eettafels. Bekijk welk filiaal bij jou in de buurt is.

Noord-Holland: Amstelveen, Amsterdam west, Amsterdam zuidoost, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Zaandam,

Zuid-Holland; Capelle a/d Ijssel, Delft, Den Haag, Gorinchem, Leiderdorp, Rotterdam, Sliedrecht, Spijkenisse, Vlaardingen

Limburg: Heerlen, Kerkrade, Roermond, Venlo

Friesland: Dokkum, Drachten

Gelderland: Apeldoorn, Doetinchem, Duiven, Wijchen

Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel

Overijssel: Almelo, Deventer, Hardenberg, Oldenzaal, Zwolle

Flevoland: Almere Buiten, Emmeloord

Groningen: Groningen-Oost, Groningen-West, Stadskanaal, Winschoten

Utrecht: Utrecht, Woerden

Zeeland: Goes, Middelburg, Terneuzen

Noord-Brabant: Bergen op zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven Kanaaldijk-Noord, Oosterhout, Raamsdonksveer, Roosendaal, Tilburg, Tilburg AaBe Fabriek, Veldhoven

Je kunt de UMIX Houston eettafel ook bestellen in onze webshop. Voor jouw gemak hebben wij alle mogelijke combinaties vooraf samengesteld.