Klanten die hun bestelling zouden afhalen in Soesterberg kunnen contact opnemen met filiaal Amersfoort

Klanten die hun bestelling zouden afhalen in Soesterberg kunnen contact opnemen met filiaal Amersfoort

Schouwen

1 product
1 product

Schoorsteenmantels

Een mooie sfeerhaard aangeschaft en je wilt deze omlijsten met een prachtige schouw? Dat kan! Bij Leen Bakker vind je een ruim assortiment aan schoorsteenmantels. Een schouw zorgt voor een knusse en gezellige uitstraling in je interieur. Tijdens de koude winterdagen is het heerlijk vertoeven voor je sfeerhaard inclusief schouw met een kop verse muntthee. Ook kun je kiezen voor een schoorsteenmantel voor in je slaapkamer. Zet er wat mooie kaarsen op waardoor het romantische sfeertje in de slaapkamer hierdoor wordt vergroot.
Decoreer je schoorsteenmantel met leuke woondecoraties zoals theelichthouders, een kandelaar met een rustieke kaars erop of wat decovazen gevuld met kunstbloemen. Een mooie wandklok boven je schouw zorgt voor een echte eyecatcher in je woon- of slaapkamer. Vroeger hing er standaard een spiegel of klassiek schilderij boven de schouw, dit is niet heel erg spannend in een interieur. Ga voor iets heel anders en ga daarom voor creatieve kunst zoals popart. Dit geeft de schouw meteen een heel verrassend geheel.

Schouw kopen

Schoorsteenmantels in huis geven enorm veel sfeer. Je nieuwe schouw koop je online op leenbakker.nl, bekijk het aanbod en plaats meteen je bestelling. Of kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt.