Kerstballen

1 - 24 van 1102 producten
1 - 24 van 1102 producten

Kerstballen

Om die magische kerstsfeer in huis te creëren, begin je natuurlijk met een kerstboom. En of je nu voor een levensechte dennenboom of een kunstboom kiest, kerstballen mogen daarin natuurlijk niet ontbreken. Samen met de lampjes, de slingers en de piek brengen ze kleur en licht in huis.

Kerstballen in alle soorten en maten vind je bij Leen Bakker. Kies voor een glitterafwerking of juist voor matte kerstballen. Voor glazen of kunststof ballen. Er bestaan zelfs kerstballen in de vorm van goudkleurige dennenappels! Hang ze op aan de meegeleverde touwtjes of bestel voor de zekerheid haakjes mee.

Welke kleur moet ik kiezen?

Zoals je op deze pagina ziet, bestaan kerstballen in allerlei kleuren. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om zoveel mogelijk verschillende kleuren te combineren. Vooral in huishoudens met kinderen is dit een populaire keuze. Het kleurenspel zorgt voor vrolijke twinkelingen in alle kleuren van de regenboog.

Maar hoe zit dat als je een duidelijk kleurenpalet in huis hebt? In zo’n geval kun je het beste kiezen voor kerstballen in de kleuren van je interieur. Gebruik je een contrastkleur in de woonkamer, bijvoorbeeld voor de kussens op de bank, dan kun je die terug laten komen in de kerstballen. Je kunt zelfs een kerstboom in industriële stijl optuigen, met glazen kerstballen, zilver- of bronskleurige kerstballen en zwarte kerstballen!

Bestel kerstballen online

Voor al jouw kerstdecoratie ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Bestel jouw kerstballen dan ook eenvoudig online, vanuit de warmte en het comfort van jouw huis. Binnen enkele dagen heb jij die kerstdecoratie in huis en kan het optuigen beginnen!