10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

Badkamer inspiratie

De badkamer inrichten met meubels en accessoires

De badkamer is een ruimte waar de meeste van ons de dag beginnen. Maar de badkamer is ook een plek om te ontspannen en de dag rustig af te sluiten. Wat heb je allemaal nodig bij het inrichten van een badkamer? Begin bij het bepalen van jouw stijl. Dit maakt het makkelijker om later de juiste keuzes te maken. De meest gekozen badkamerstijl is al jaren modern. Strakke lijnen en lichte kleuren zijn hierbij het uitgangspunt. Bij Leen Bakker denken we ook graag een stapje verder. Door te spelen met kleuren en materialen is het zeer eenvoudig om de badkamer een persoonlijk karakter te geven en volledig aan te laten sluiten bij jouw smaak.

Welke badkamerstijl kies jij?

Welke badkamerstijl kies jij?

Welke badkamerstijl kies jij?

Badkamermeubels

Leen Bakker heeft een ruim assortiment badkamerkasten in verschillende stijlen. Onze collectie bestaat onder andere uit hoge kolomkasten en lage kasten. Ook voor kasten inclusief wasbak ben je bij ons aan het juiste adres. Ga je liever voor het complete plaatje? Kijk dan eens bij onze badmeubelsets. Deze complete sets bestaan uit een wastafelkast, badkamerspiegel en een hangende kolomkast. Het voordeel van zwevende badkamerkasten is dat de ruimte onder de meubels eenvoudig kan worden schoongemaakt. Voor een warme en sfeervolle uitstraling adviseren we om eens een kijkje te nemen bij onze houten badkamermeubels.

Badkameraccessoires & toiletaccessoires

Wat is een badkamer zonder accessoires? Richt de badkamer stijlvol in met badkameraccessoires van jouw favoriete merk. Voorkom rommel in de badkamer met handdoekenrekken en wasmanden. Onze manden voor de vuile was zijn er voor kleine en grote huishoudens. Ook badtextiel is uiteraard essentieel. Wij hebben handdoeken in verschillende dessins voor groot en klein. En voor droge, warme voeten hebben we bijzonder zachte badmatten. Spetters blijven binnen de muren van de douche met onze douchegordijnen. Denk je dat je alles hebt? Vergeet ook zeker niet om toiletaccessoires mee te bestellen!

Onze merken

image
image
image
image