Peuterbedden

1 - 16 van 16 producten
1 - 16 van 16 producten

Peuterbedden

Wanneer kies je voor een peuterbed? Als jouw kindje te groot is voor het ledikantje, maar nog te klein voor een ‘grote mensen bed’, dan is een peuterbedje de uitkomst. Een peuterbed of juniorbed is een kleine variant op het ‘volwassen’ éénpersoonsbed en is ongeveer 140×70 cm. Dit bed is het meest geschikt voor kindjes in de leeftijd van twee tot drie jaar. Vaak zijn de zijkanten van een peuterbed wat hoger om uitvallen te voorkomen. Sommige juniorbedden hebben een valhekje, deze uitvalbeveiliging kun je ook los bestellen. Je kunt ook kiezen voor een meegroeibed. Dit is een bed met een verstelbaar frame (meestal tussen 1.20 m en 2.00 meter). Zo groeit het bed in feite met je kindje mee.

Peuterbed kiezen en kopen

In het aanbod van Leen Bakker vind je de leukste en mooiste peuterbedden in vele verschillende soorten en modellen. Bedhuisjes zijn erg populair voor peuters. Denk ook eens aan een bed in de vorm van een tipi of (race)auto of een peuterbed met glijbaan!
We hebben neutrale peuterbedden, zoals wit, grijs en hout. Maar ook peuterbedden speciaal voor jongens of meisjes.
Bekijk ook eens ons dekbed speciaal voor peuters en peuterkussen Juul Bij een mooi peuterbed hoort natuurlijk ook een leuk peuterdekbedovertrek!

Montagehandleiding

Zat er geen montagehandleiding bij jouw aankoop of ben je de handleiding kwijt? Geen zorgen, wij hebben een aantal handleidingen verzameld om jou op weg te helpen. Bekijk alle montagehandleidingen.