Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
2+1 GRATIS op alle woonaccessoires*
*Geldig op alle producten met een 2+1 kortingslabel

Bezorgtijden

Let op: In verband met drukte kan jouw pakket langer onderweg zijn dan is aangegeven op de orderbevestiging. Wachttijden bij onze klantenservice zijn momenteel langer dan je van ons gewend bent. We vragen je enkele dagen te wachten voordat je contact opneemt met onze klantenservice. Bekijk de veelgestelde vragen >

Ben jij benieuwd wat de bezorgtijden zijn van Leen Bakker? Bekijk wanneer jouw bestelling thuisbezorgd wordt. Voor Pakketpost-artikelen en grote of zware artikelen gelden verschillende tijdstippen van bezorging:

Pakketpost-artikelen

Dag
Tijdstip van bezorging

Maandag t/m vrijdag

9.00 - 21.30 uur

Zaterdag

08.00 - 20.30 uur (m.u.v. de Waddeneilanden)

Zondag

Niet mogelijk

Volg je pakket via PostNL

Als we jouw bestelling hebben overgedragen aan PostNL, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace-link. Zo kun je makkelijk de bezorging van je Pakketpost-levering volgen. Je kunt ook op de Track & Trace pagina van PostNL de actuele status van de bezorging checken.

Grote en/of zware artikelen worden op een afgesproken datum geleverd door onze eigen bezorgdienst of door TSN Groen. Op de dag van levering ontvang je uiterlijk om 7.30 uur een sms en/of e-mail met het tijdvak van de bezorging.

Bezorgtijden voor bestellingen bij een verkooppartner

  • Wanneer je in de webshop een artikel van een verkooppartner van Leen Bakker koopt, zal de verkooppartner het artikel bij je thuis laten bezorgen. Als je ook nog andere artikelen hebt besteld van Leen Bakker zelf, kan het voorkomen dat de producten afzonderlijk van elkaar worden bezorgd.

  • De verkooppartner schakelt zelf een vervoerder in. Van de verkooppartner en/of de vervoerder ontvang je informatie over het bezorgmoment en eventuele mogelijkheden om de afspraak te maken en/of te verzetten.

  • Voor artikelen die besteld zijn bij Leen Bakker zelf (dit kun je zien in je bestel- en betaaloverzicht) gelden de bezorgtijden in het overzicht op deze pagina.

  • Artikelen die besteld zijn bij een verkooppartner kunnen andere bezorgtijden hebben. Van de verkooppartner en/of de vervoerder ontvang je informatie over het bezorgmoment en eventuele mogelijkheden om de afspraak te maken en/of te verzetten.