Alles is herfst in huis | Bekijk alle aanbiedingen

Bezorgtijden

Ben jij benieuwd wat de bezorgtijden zijn van Leen Bakker? Bekijk wanneer jouw bestelling thuisbezorgd wordt. Voor Pakketpost-artikelen en grote of zware artikelen gelden verschillende tijdstippen van bezorging:

Pakketpost-artikelen

DagTijdstip van bezorging
Maandag t/m vrijdag9.00 - 21.30 uur
Zaterdag08.00 - 20.30 uur (m.u.v. de Waddeneilanden)
ZondagNiet mogelijk
DagTijdstip van bezorging
Maandag t/m vrijdag8.00 - 21.00 uur
Zaterdag8.00 - 21.00 uur (m.u.v. de Waddeneilanden)
ZondagNiet mogelijk

Volg je pakket via PostNL

Als we jouw bestelling hebben overgedragen aan PostNL, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace-link. Zo kun je makkelijk de bezorging van je Pakketpost-levering volgen. Je kunt ook op de Track & Trace pagina van PostNL de actuele status van de bezorging checken.

Grote en/of zware artikelen worden op een afgesproken datum geleverd door PostNL Extra@Home. Op de dag van levering ontvang je uiterlijk om 7.30 uur een sms en/of e-mail met het tijdvak van de bezorging.

Bezorgtijden voor bestellingen bij een verkoop partner

  • Wanneer je in de webshop een artikel van een verkoop partner van Leen Bakker koopt, zal de verkoop partner het artikel bij je thuis laten bezorgen. Als je ook nog andere artikelen hebt besteld van Leen Bakker zelf, kan het voorkomen dat de producten afzonderlijk van elkaar worden bezorgd.
  • De verkoop partner schakelt zelf een vervoerder in. Van de verkoop partner en/of de vervoerder ontvang je informatie over het bezorgmoment en eventuele mogelijkheden om de afspraak te maken en/of te verzetten.
  • Voor artikelen die besteld zijn bij Leen Bakker zelf (dit kun je zien in je bestel- en betaaloverzicht) gelden de bezorgtijden in het overzicht op deze pagina.
  • Artikelen die besteld zijn bij een verkoop partner kunnen andere bezorgtijden hebben. Van de verkoop partner en/of de vervoerder ontvang je informatie over het bezorgmoment en eventuele mogelijkheden om de afspraak te maken en/of te verzetten.