Gemak en service

Voordat je bestelt, is er de mogelijkheid om diverse services bij ons af te nemen.

Bezorgservice

Bij een online bestelling kies je op welk adres en op welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Voor Pakketpost werken we samen met PostNL. Thuisbezorging van grote of zware artikelen gaat op afspraak via gespecialiseerde vervoerders.

Vloerenlegservice

Bij Leen Bakker helpen we je graag om jouw vloer professioneel thuis te laten leggen. We werken samen met onafhankelijke stoffeerders die zorgen voor een mooi en afgewerkt resultaat. In sommige situaties zijn aan de services voorbereidingskosten verbonden.

Bekijk de mogelijkheden >

Zitmeubelservice

5 jaar garantie en bescherming op jouw fauteuil, bank of hoekbank.

Komt er onverhoopt een vlek op je meubel terecht die je zelf niet kunt verwijderen? Dan zorgen wij voor professionele hulp en indien nodig komt een reinigingsspecialist de vlek bij je thuis verwijderen. Tevens is er ook een aanvullende constructie service inbegrepen. Mocht er onverhoopt een calamiteit zijn, dan wordt dit kosteloos voor je verholpen.

Bekijk de mogelijkheden >

Inmeet- en ophangservice

Nieuw: Je gordijnen of raamdecoratie laten opmeten en laten ophangen, kan vanaf nu in 12 Leen Bakker winkels! Maak gebruik van onze inmeet- & ophangservice.

Wil je graag nieuwe gordijnen of raamdecoratie op maat? Het is heel belangrijk om de juiste maat op te meten. Vind je het opmeten lastig en twijfel je of je wel de goede maat hebt? Maak dan gebruik van onze inmeetservice en laat een van onze specialisten bij jou thuis komen op jouw ramen op te maken. Zo weet je zeker dat het product wat je besteld de juiste afmetingen heeft.

Bekijk de mogelijkheden >

Artikelen op maat

Geen huis is hetzelfde. Daarom kun je Bij Leen Bakker verschillende artikelen op maat laten maken.

Gordijnen

Kies uit 200 stoffen, verschillende ophangmethodes en plooien voor jouw gordijnen, vitrages of inbetweens. Onze professionele ateliers maken alles precies zoals je wilt. Kies in de webshop een gordijnstof of vitrage/inbetween en start met samenstellen.

Raamdecoratie/zonwering

Je kunt kiezen uit verschillende rolgordijnen, verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Open de configurator om je keuze te maken.

Tapijt

Bij Leen Bakker kun je van ieder tapijt een vloerkleed laten maken in de gewenste afmetingen. Van het overgebleven snijstuk kun je een tegen minimale meerprijs een extra vloerkleed laten maken of bijvoorbeeld een deurmat. Het op maat laten maken van tapijt is momenteel alleen mogelijk in een Leen Bakker-winkel.

Artikelen zelf samenstellen

Ook het samenstellen van artikelen is mogelijk bij Leen Bakker. Het samenstellen van artikelen kan via onze configurators. Hieronder een overzicht van de samen te stellen producten:

Banken van UMIX

Creëer de bank die bij jou past met onze UMIX-collectie. Iedere UMIX-bank heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Start de bankenconfigurator en ontdek de vele mogelijkheden.

Bekijk alle Umix Banken >

Boxsprings van UMIX

Een boxspring samenstellen is gemakkelijk: je hebt de keuze uit vier verschillende UMIX-boxsprings in drie maten. Bij alle modellen heb je de keuze uit vlak en elektrisch. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren. Zo vind je altijd een geschikte boxspring naar jouw smaak.

Bekijk alle Umix Boxsprings >.

Bankenserie Tom

Bank Tom is een modulaire bank die je samen kunt stellen in meer dan 15 verschillende stoffen en kleuren. Ook de zithoogte, het comfort en de pootjes kun je zelf kiezen. Met bankenserie Tom creëer je de bank die bij jou en je woonkamer past. Ontdek de vele mogelijkheden van bank Tom in de brochure