Alles is herfst in huis | Bekijk alle aanbiedingen

Gemak en service

Bezorgservice

Bij een online bestelling kies je op welk adres en op welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Voor Pakketpost werken we samen met PostNL. Thuisbezorging van grote of zware artikelen gaat op afspraak via gespecialiseerde vervoerders.

Vloerenlegservice

Bij Leen Bakker helpen we je graag om jouw vloer professioneel thuis te laten leggen. We werken samen met onafhankelijke stoffeerders die zorgen voor een mooi en afgewerkt resultaat. Neem voor de vloerenlegservice contact op met één van onze winkels, ook als je je aankoop online hebt gedaan. De betaling wordt rechtstreeks bij de stoffeerder gedaan. Wil je meer informatie over deze service? Klik hier voor de online brochure of kom langs in onze winkel. En laat binnenkort jouw PVC vloer leggen.

In sommige situaties zijn aan de services voorbereidingskosten verbonden.

Artikelen op maat

Geen huis is hetzelfde. Daarom kun je Bij Leen Bakker verschillende artikelen op maat laten maken.

Gordijnen

Kies uit 200 stoffen, verschillende ophangmethodes en plooien voor jouw gordijnen, vitrages of inbetweens. Onze professionele ateliers maken alles precies zoals je wilt. Kies in de webshop een gordijnstof of vitrage/inbetween en start met samenstellen.

Raamdecoratie/zonwering

Je kunt kiezen uit verschillende rolgordijnen, verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Open de configurator om je keuze te maken.

Tapijt

Bij Leen Bakker kun je van ieder tapijt een vloerkleed laten maken in de gewenste afmetingen. Van het overgebleven snijstuk kun je een tegen minimale meerprijs een extra vloerkleed laten maken of bijvoorbeeld een deurmat. Het op maat laten maken van tapijt is momenteel alleen mogelijk in een Leen Bakker-winkel.

Zelf artikelen samenstellen

Ook het samenstellen van artikelen is mogelijk bij Leen Bakker. De voorpret begint met het bekijken van onze online brochures in de webshop. Vervolgens ga je naar één van onze winkels waar ze je alle informatie kunnen geven die je nodig hebt en je vervolgens stap voor stap je artikel samenstelt. Hieronder een overzicht van de samen te stellen producten:

Banken van UMIX

Creëer de bank die bij jou past met onze UMIX-collectie. Iedere UMIX-bank heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Start de bankenconfigurator en ontdek de vele mogelijkheden.

Bekijk alle Umix Banken >

Boxsprings van UMIX

Een boxspring samenstellen is gemakkelijk: je hebt de keuze uit vier verschillende UMIX-boxsprings in drie maten. Bij alle modellen heb je de keuze uit vlak en elektrisch. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren. Zo vind je altijd een geschikte boxspring naar jouw smaak.

Bekijk alle Umix Boxsprings >

Bankenserie Tom

Bank Tom is een modulaire bank die je samen kunt stellen in meer dan 15 verschillende stoffen en kleuren. Ook de zithoogte, het comfort en de pootjes kun je zelf kiezen. Met bankenserie Tom creëer je de bank die bij jou en je woonkamer past. Ontdek de vele mogelijkheden van bank Tom in de brochure.