100 nachten proefslapen

Bij Leen Bakker willen we graag dat je goed uitgerust wakker wordt, daarom is het juiste matras ontzettend belangrijk.

Bij de matrassen uit de Royal collectie biedt Leen Bakker de extra service: 100 nachten proefslapen.

Je krijgt 100 nachten om jouw matras goed uit te proberen. Zo weet je zeker dat je het ligcomfort hebt dat bij jou past en kan je met een gerust hart slapen.

Veelgestelde vragen over proefslapen

Nee, 100 nachten proefslapen is alleen geldig op Royal matrassen.

Zodra je een Royal matras hebt ontvangen, gaat het 100 nachten proefslapen in. Het is belangrijk dat je minimaal 30 nachten op je nieuwe matras slaapt. Het duurt namelijk ongeveer een maand voordat je lichaam gewend is aan het matras, en het matras aan jouw lichaam. Nadat de 100 nachten zijn verstreken heb je de mogelijkheid om het matras éénmalig om te ruilen voor een ander comfort matras.

De 100 nachten gaan in vanaf het moment dat je het matras ontvangen hebt. Bij afhalen in een filiaal geldt hiervoor het afhaalbewijs en bij een thuisbezorging geldt hierbij het aflevermoment op de track and trace code.

Nee, 100 nachten proefslapen zelf is gratis en is 1x geldig. Let op: het kan zijn dat er extra kosten worden gerekend als je het matras wilt omruilen, bijvoorbeeld als je kiest voor een matras dat duurder is. Het verschil betaal je dan bij.

De 100 nachten proefslapen zijn niet geldig als je het matras foutief hebt gebruikt of niet conform de gebruiksaanwijzing of de onderhoudsinstructies hebt gebruikt. Als er schimmel is ontstaan door te weinig luchten. Als je geen origineel aankoopbewijs hebt (de kassabon of aankoopfactuur) Als het matras vuil of beschadigd is. Is het matras beschadigd geleverd, neem dan direct contact op met de klantenservice. De basis voor het gebruik maken van het omruilen van het matras ligt in het comfort en de ondersteuning. Kleur en maatvoering vallen daar buiten.

Nee, je wil natuurlijk wel lekker kunnen slapen, daarom hoeft het matras niet in de verpakking te blijven. Als je het matras wilt ruilen of retourneren, neem dan contact op met onze Klantenservice. Nadat de retourmelding is gemaakt, sturen wij een retourverpakking naar je op waarin je het matras kunt terugbrengen naar het filiaal (gratis) of kunt laten ophalen (tegen betaling).

Je lichaam heeft tijd nodig om aan het matras te wennen, daarom dien je minimaal 30 nachten op het matras te slapen. Zo heeft je lichaam voldoende tijd om aan het matras te wennen. En het matras aan jou.

Je kunt het matras ruilen op twee manieren; Zelf naar de winkel brengen, dit is gratis. Of laten ophalen. Voor het ophalen van het matras worden wel extra kosten gerekend. Bekijk hier de kosten. Om een ruiling aan te melden hebben we je aankoopbewijs en een ontvangstbewijs nodig. Indien het matras is thuisbezorgd, voldoet een track and trace als ontvangstbewijs, indien het matras in een filiaal is afgehaald voldoet het afhaalbewijs.

Je mag het matras éénmalig omruilen voor een ander matras.

Ja dat is mogelijk. Het kan zijn dat er extra kosten worden gerekend, bijvoorbeeld als je kiest voor een matras dat duurder is. Het verschil betaal je dan bij. Kies je voor een goedkoper matras, dan krijg je het verschil terug.

Als je minimaal 30 nachten op het matras geslapen hebt en het comfort bevalt nog steeds niet, dan kun je het matras ruilen. Neem contact op met onze Klantenservice. Nadat je de retourverpakking hebt ontvangen, kun je het matras terugbrengen naar de winkel of je laat het matras ophalen. Let op, voor ophalen worden extra kosten gerekend. Zelf terug brengen naar de winkel is natuurlijk gratis.

Bij Royal matrassen ontvang je het aankoopbedrag op een cadeaukaart.

Ja, als je alles nog een rustig na wilt lezen kan je de voorwaarden hieronder downloaden.

Voorwaarden Royal matrassen

Het wettelijk herroepingsrecht, zoals omschreven op https://www.leenbakker.nl/retourneren, geldt onverminderd de extra service van het 100 nachtenproefslapen.