Stel je eigen STOCK inloopkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling van jouw inloopkast

Heb jij altijd gedroomd van een open kledingkast? Met de STOCK kasten configurator ontwerp jij in slechts enkele stappen de inloopkast van jouw wensen. Het begint allemaal bij de kastombouw, beschikbaar in de kleuren wit of zwart. De afwerking van het interieur aan de binnenkant van de kast is altijd wit van kleur. Combineer verschillende elementen. Zoals een basiselement, aanbouwelement en hoekelement. Begin vandaag nog en bouw de perfecte slaapkamer kast!

⚪️ Wit

⚫️ Zwart

Stap 2: kies de inrichting van jouw inloopkast

Omdat de open STOCK kast geen deuren of grepen heeft start je direct met het inrichten van de kast. Wil jij veel legruimte of juist veel hangruimte? Met de STOCK accessoires stel je een kledingkast samen die aansluit bij jouw wensen en eisen. Naast legplanken, roedes en ladeblokken is het zelfs mogelijk om verdeelelementen en draaikruizen aan te brengen.

De 5 stappen in onze STOCK kasten configurator

1. Kies het type kast

Ga je voor een draaideurkast, een schuifdeurkast of heb je tóch liever een inloopkast?

2. Kies je opstelling

In deze stap bepaal je de gewenste opstelling, zodat de kast perfect past in jouw kamer!

3. Kies je deuren en grepen

In deze stap maak je de buitenkant van de kast helemaal naar jouw smaak. Heb je bijvoorbeeld graag de luxe uitstraling van een kaderdeur of ga je liever voor witte deuren? Spiegels of geen spiegel?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden! Als finishing touch kun je jouw kast afstylen met grepen naar jouw wens.

4. Kies je accessoires

De binnenkant van jouw kast kun je zo praktisch maken als jij zelf wilt! In deze stap kun je ervoor kiezen bijvoorbeeld extra planken, roedes, schuiflades, manden of divers toe te voegen. Opgeruimd staat netjes!

5. Overzicht van jouw configuratie

Yes, jij hebt jouw persoonlijke, unieke kast geconfigureerd! In dit overzicht kun je nog eens terugkijken of alles compleet en naar wens is.

Naar de configurator >