Parasolhoezen

1 - 17 van 17 producten
1 - 17 van 17 producten

Parasolhoezen

Parasolhoezen zijn gemaakt om het doek van de parasol te beschermen. Hierdoor blijft je parasol langer mooi, hij blijft schoon en het zorgt ervoor dat hij droog blijft wanneer het regent. Een parasolhoes is haast een onmisbaar accessoire. Je zorgt ervoor dat de levensduur van je parasol verlengt wordt doordat hij niet beschadigd kan raken.

Met een goede parasolhoes blijft je parasol beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. Slaat het weer ineens om of gaat de zon onder? Bescherm het doek van je parasol dan met een parasolhoes van Leen Bakker! Zo blijft niet alleen de kleur van het doek behouden, maar ook vermindert het de kans op schimmelvorming!

Tuinseizoen voorbij? Berg dan je parasol netjes op in de schuur/berging in een parasolhoes. Zo blijf je langer plezier houden van je parasol doordat hij netjes beschermd wordt door de hoes. Heb je net een parasol gekocht? Koop er dan meteen een beschermhoes bij en verleng de levensduur!

Parasolhoes kopen

Op zoek naar een parasolhoes? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Er is hier namelijk meer dan genoeg keuze en voor ieder wat wils. Bekijk het aanbod parasolhoezen online op leenbakker.nl en plaats direct je bestelling. Liever deskundig advies? Dat kan! Kom langs bij een van de Leen Bakker filialen bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan daar voor je klaar met een passend advies.