Bloempotten op poten

15% korting op ALLE tuinpotten*

*m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen en partner-aanbod. Geldig t/m 12 juni 2022.

1 - 18 van 18 producten
1 - 18 van 18 producten

Bloempot op poten

Bloempotten zijn er in allerlei verschillende maten, materialen en kleuren. Zo heb je keuze uit mooie terracotta bloempotten, een bloempot met een standaard of zelfs een hangpot. Op deze pagina zie je onze complete collectie bloempotten op pootjes. Meer weten over de unieke voordelen van dit type bloempot? Lees dan verder.

Waarom eigenlijk die pootjes?

Wie naar een bloempot op pootjes kijkt, ziet vooral een leuk decoratief item. En we zullen zeker niet ontkennen dat zo’n bloempot een echte eyecatcher is. Doordat de plant hiermee iets hoger van de grond staat, krijgt hij iets meer volume. Dit is dus een goede truc om een wat kleinere plant groter te laten lijken en een hoek in huis (of in de tuin) op te vullen. Daarnaast kun je een speels effect creëren door te variëren met verschillende hoogtes. 

Maar een bloempot op poten is óók functioneel. Die leuke pootjes zorgen er namelijk voor dat er geen beestjes onder de bloempot kruipen. Evenmin krijg je ronde afdrukken op de vloer. Dat maakt het dus veel makkelijker om je plant te verplaatsen, bijvoorbeeld als het winter of zomer wordt. Tot slot staat een bloempot vanwege de standaard enorm stevig.

Online bloempot kopen

Zoek je een leuke bloempot voor binnen of buiten? Een bloempot op pootjes is dan een aantrekkelijke optie. Kies voor een grote bloempot of een kleine, of koop een setje van verschillende formaten of kleuren. Hoe dan ook, bij Leen Bakker vind je volop inspiratie én leuke producten. Bestel jouw bloempot op poten eenvoudig online en binnen enkele dagen staat hij al bij jou thuis.