Hangpotten

15% korting op ALLE tuinpotten*

*m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen en partner-aanbod. Geldig t/m 12 juni 2022.

1 - 24 van 60 producten
1 - 24 van 60 producten

Hangpotten

Niet alle planten groeien omhoog. Er zijn planten die het liefst de zwaartekracht volgen en richting de vloer groeien. Denk bijvoorbeeld aan de philodendron of de senecio. Maar ook sommige varens laten hun bladeren het liefst hangen. Zulke planten plaats je het beste in hangpotten, die je op hun beurt aan het plafond hangt.

Waarom een hangende bloempot?

Planten geven een natuurlijke uitstraling aan je huis. Ze brengen gezelligheid en kunnen je interieur een zomers of zelfs exotisch tintje geven. Dat effect is het sterkst als je planten op allerlei hoogten plaatst: op de grond, op meubelstukken en hangend aan het plafond. Dat laatste bereik je met hangpotten.

Trouwens, hangpotten kun je ook prima buiten gebruiken. Kies dan bij voorkeur een plek die beschut is van het zuidwesten, waar de wind vaak vandaan waait. Zo voorkom je dat die hangende bloempot een liggende bloempot wordt!

Online hangpotten kopen

Hangpotten zijn er in allerlei kleuren en maten. Voor welk model je kiest, heeft o.a. te maken met de bevestigingsmethode. Maar ook de keuze voor interieur of exterieur speelt mee. Zo zijn er bloempotten voor binnen, maar ook bloempotten voor buiten.  Buiten is er wind en daarom kun je beter een grote bloempot, die zwaarder is, kiezen. Bekijk hier de verschillende hangpotten in het assortiment van Leen Bakker. Je vindt hier gegarandeerd een bloempot die bij jouw interieurstijl of tuinontwerp past.