Tuinfakkels

1 - 24 van 39 producten
1 - 24 van 39 producten

Tuinfakkels

Of het nu kaarsen op tafel zijn of een knisperend haardvuur is, vuur verbindt. Steeds vaker halen we de sfeer van het ouderwetse kampvuur in de tuin. Zo zijn er vuurkorven en vuurtafels, die warmte en gezelligheid bieden. Maar met tuinfakkels bereik je een soortgelijk effect, zonder het geknetter en de vonkjes. Deze vurige lichtpuntjes steek je eenvoudig in het gazon of je bloemenperkje. 

Combineer meerdere tuinfakkels voor een spectaculair effect. Mooi op zomeravonden bij je terras, maar al net zo indrukwekkend tijdens een tuinfeest of bruiloft. Op deze pagina maak je kennis met het assortiment tuinfakkels bij Leen Bakker.

De voordelen van lampolie

De meeste tuinfakkels werken op vloeibare brandstof, die we vaak fakkelolie of lampolie noemen. In het reservoir steekt een lange lont die met brandstof doordrenkt raakt en zo het vuur brandend houdt. Dit is een heel ‘schone’ vlam: er spatten geen vonkjes en smeulende stukjes as uit, zoals gebeurt wanneer je hout verbrandt. Ideaal dus als je een kleine ruimte hebt of de afstand tot de buren klein is. 

Afhankelijk van de grootte van het reservoir kun je makkelijk één of twee avonden van tuinfakkels genieten. Bijvullen is makkelijk en de kindveilige sluiting zorgt ervoor dat olie er niet uit kan lekken. Sommige modellen hebben een windkap, wat prettig is als er minder beschutting in de tuin is. Naast de tuinfakkels op lampenolie hebben we op solar of led fakkels

Online tuinfakkels kopen

Bij Leen Bakker vind je allerlei sfeervolle tuinfakkels. Deze voldoen aan de strenge EU-veiligheidseisen en zijn makkelijk in gebruik. Maar deze tuinfakkels zijn bovenal mooi. Op deze pagina doe je inspiratie op. Heb je een model gezien dat perfect bij jou past? Bestel hem eenvoudig online. Binnen enkele dagen kun je al van jouw nieuwe tuinfakkels genieten.