14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

Werkplek - Richt thuis je ideale werkplek in

Tips om je thuiswerkplek in te richten

We werken steeds vaker vanuit huis in plaats van op kantoor. Richt daarom in je huis een fijne werkplek in. Hoe creëer je een inspirerende thuiswerkplek of studeerkamer?

Vergeet de keukenstoel en zorg voor een comfortabele, verstelbare bureaustoel en een georganiseerd bureau met voldoende opbergmogelijkheden. Let er bij het inrichten van een werkkamer in huis ook op dat er voldoende daglicht aanwezig is of zorg voor een goede bureaulamp. Op deze manier haal je meer uit je thuiswerkplek en kun je bergen werk verzetten gewoon vanuit je eigen huis. Heb je weinig ruimte in huis voor jouw thuiskantoor. Ook hiervoor hebben we een aantal handige tips verzameld. Bekijk ook onze bureaustoel Senja. De designtopper voor thuis.

Inspiratie voor je werkkamer

Ga voor een georganiseerde werkplek

Wanneer je in een rommelige omgeving werkt kan dit ervoor zorgen dat je minder productief bent. Een opgeruimde werkplek brengt een hoop voordelen met zich mee. Maar hoe doe je dat eigenlijk, je werkplek inrichten en opruimen?

Wil je een complete werkplek inrichten?

Met onze office serie Belmont creëer je in een handomdraai een thuiskantoor. De serie bestaat uit twee bureaus, een verlengstuk, ladekasten en verschillende boekenkasten.

Werkplek 

Je werkkamer moet een fijne plek zijn om je te kunnen concentreren. Je wilt er rustig en ontspannen kunnen werken zonder afgeleid te worden. Je werkkamer inrichten is een serieuze klus waarbij iedereen zijn eigen persoonlijke keuzes maakt. Heb je een werkplek thuis? Werk jij in een studeerkamer of heb je een werkplek in de woonkamer? Zorg in ieder geval voor voldoende inspiratie in je werkkamer. Een inspirerende werkplek is altijd belangrijk.

Thuiskantoor inrichten

Een thuiskantoor of studeerkamer inrichten is voor iedereen anders. Een goed bureau en een comfortabele bureaustoel zijn natuurlijk essentieel. Daarnaast is goede verlichting ook onmisbaar voor je productiviteit. Het meest ideale is direct daglicht, maar zorg ook voor voldoende lampen als je een keer ‘s avonds werkt. Ronde vormen zouden een aangenaam, kalmerend effect hebben. Maar jij bepaalt natuurlijk zelf welke kleuren en materialen je prettig vindt voor je home office. Kies voor een eenvoudig, strak en stijlvol design als als je graag in een moderne werkplek wilt werken. Of gebruik woonaccessoires en wanddecoratie voor een creatieve, inspiratievolle werkplek. 

Kantoren zijn vaak minimalistisch ingericht. Uit onderzoek blijkt dat je het meest productief bent in een omgeving waar jij je thuis voelt. Met sfeervolle gordijnen, wandpanelen en bijvoorbeeld planten creëer je eenvoudig een prettige werksfeer. Ook handig als je een beschutte werkplek of een gedeelde werkplek wilt creëren. Haal het beste uit jezelf. Doe werkkamer inspiratie op bij Leen Bakker en geef je werkplek een persoonlijke touch met woon accessoires waar jij je prettig bij voelt.