Botanisch wonen met zwarte stoelen in rotan

Back to the sixties? Echt niet, rotan is trendy en helemaal van nu. Rotan is een woontrend die je steeds vaker terugziet in stijlvolle interieurs, hippe eettentjes en lounge bars. Een rotan stoel is allang niet meer ouderwets. Rotan stoelen zijn te koop in trendy modellen en kleuren. Onze populaire modellen zijn er nu ook in zwart rotan. Landelijk én stoer.

Zwart rotan

Zwart rotan is dé nieuwste trend. Zwarte rotan stoelen zijn stoer. Onze bekende rotan eetkamerstoelen Justin, Julan en rotan fauteuil Jasmine zijn er daarom nu ook in het zwart. De stoelen hebben de natuurlijke, warme uitstraling van rotan. En door de zwarte kleur hebben ze ook een stoer tintje. Het zwarte metalen onderstel geeft de stoel nog meer karakter. Mooi hé? Design voor een prikkie!

Soepel & sterk

Rotan is om meer redenen ongekend populair. Het is een buitengewoon sterk en soepel materiaal. De stengel van de rotan palm is zo flexibel, dat hij in allerlei vormen gebogen en gevlochten kan worden. Perfect om manden en meubels van te maken. Omdat de zitting gemaakt is van flexibele rotan palmen, weet je zeker dat je comfortabel zit in een rotan stoel of barkruk. Style ‘m helemaal af met een zacht plaid en gezellige kussentjes.

Bekijk al onze eetkamerstoelen & barkrukken.

Ga jij voor een botanisch sfeertje?  

Als je echt voor een botanisch sfeertje gaat, richt je je huis in met rotan meubels en woonaccessoires. Knap je interieur op met een rotan salontafel of een sfeervolle rotan lamp. Omdat het gevlochten is, geeft rotan verlichting vaak een speels effect. Combineer zwarte rotan eetkamerstoelen met een stijlvolle zwarte rotan hanglamp of lampenkap.
Botanisch wonen in stijl kan eenvoudig met de juiste meubels en rotan accessoires.

Doe inspiratie op en bekijk al onze rotan pareltjes!