Haal de kerst in huis

met Leen Bakker

De feestdagen komen er sneller aan dan je denkt

In de feestmaand december is de tafel het hart van het huis. Hier wordt gelachen, gegeten en geproost. Als je familie of vrienden over de vloer hebt dan wil je ze niet alleen een heerlijke maaltijd maar ook een fijne sfeer voorschotelen. De hele ervaring er omheen maakt de avond! Je kiest niet alleen je mooiste bestek uit, met kerst maak je creaties op tafel. Van servetten tot aan gepersonaliseerde menu’s. Ook kaarsen en kandelaars geven dat extra beetje gezelligheid. Wil je dit jaar een stapje verder gaan? Met tafelklem Ton geef je deze dagen extra glans. Versier ‘m met kerstballen, feestelijke dennentakken en andere kerstdecoratie. Of maak je eigen kerstballen met onze Do It Yourself kerstballen cadeau. Deze vind je hieronder. Style je tafel af met veel glitters en glans, kies voor over de top gouden accessoires. Deze kerst steelt jouw tafel de show!

Kersttafel met tafelklem Ton

Shop de Look

Kerstballen maken in 5 stappen

Een dampende kop thee naast je, je favoriete kerst-cd aan, mooi papier en wat versiering: meer heb je niet nodig om deze geometrische kerstballen te maken!


Stap 1

Download onze gratis kerstballen en print ze uit op wit of gekleurd papier. Je kunt eventueel ook wat dikker papier gebruiken, zo krijg je een extra mooi resultaat.


Stap 2

Knip de kerstballen uit en buig het papier een beetje om op de plek van de stippellijn.


Stap 3

Gebruik (spuit)verf, glitters, kerstgroen en stickers om je kerstballen een persoonlijke touch te geven. Je kunt het zo gek maken als jij zelf wilt! Het is ook leuk om de kerstballen samen met kinderen te versieren, zo heeft iedereen zijn of haar eigen kerstbal.


Stap 4

Vouw de kerstballen in elkaar en gebruik lijm of dubbelzijdig tape om het papier vast te maken.


Stap 5

Hang je kerstballen met een lint of doorzichtig draad aan je tafelklem, ladder, deur, schouw of natuurlijk in de kerstboom. We zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Deel jouw creatie op social media met

#leenbakkerdiy.Alternatieve kerstboom met ladder Roel

Geen plek voor een kerstboom?

Heb je dit jaar geen plek voor een kerstboom of wil je een keer wat anders? Decoratieve ladder Roel is een geweldig alternatief. Hang je mooiste kerstballen aan de treden en versier de ladder met dennentakken. Gouden en zilveren slingers doen het altijd goed. Heb je kinderen? Eigen creatieve knutselwerkjes maken deze speciale kerstladder compleet.
Cadeaus en een kerststalletje eronder en klaar is jouw kerstproof interieur zónder kerstboom. Misschien had je er nog nooit aan gedacht om de kerstboom te vervangen of is het even wennen maar het is minstens even leuk!

Tip: dit jaar mag je helemaal los gaan met glitters, heftige kleuren en alles wat met glamour te maken heeft. De trendkleuren van dit jaar zijn donkerpaars, goud en bordeaux. Mix en match, niets is te gek! Ben je zelf niet zo creatief of weet je het even niet meer? Wij hebben decoratieve ladder Roel voor je aangekleed, beter goed nagedaan dan slecht verzonnen toch?Shop de Look

Een feestje om te geven