14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen

14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen

Haal de feestdagen in huis

Het wordt een mooie kerst. We hebben namelijk een gloednieuwe kerstcollectie in de winkels liggen. Zo maak je jouw thuis helemaal kerst-klaar met een tafelklem, kerstballen, sfeervolle verlichting en kerstbomen. Ook hebben we nieuwe sfeerkussens en woondecoratie passend bij de feestdagen. De combinatie van goud met dieprode kleuren zorgen namelijk voor de meest sfeervolle dagen ooit.

Tafelklem Ton is een leuke, decoratieve tafelklem. Je kunt het frame het hele jaar gebruiken en steeds het thema aanpassen. Met kerst is deze tafelklem super leuk om boven de eettafel te zetten en te versieren met verlichting en gezellige kerstdecoratie.

Het frame past op tafelbladen met een dikte van maximaal 8 cm. De tafelklem is uitschuifbaar van 140 cm tot en met maximaal 250 cm. Het maximaal draag gewicht is afhankelijk van hoe ver de bovenste lat is uitgeschoven en de verdeling van gewicht.

Knutsel in 5 stappen je eigen kerstballen

Stap 1

Bekijk onze gratis kerstballen via onderstaande link en print ze uit op wit of gekleurd papier. Gebruik eventueel wat dikker papier voor een extra mooi resultaat.

Download het gratis kerstballen template

Stap 2

Knip de kerstballen uit en buig het papier een beetje om op de plek van de stippellijn.

Stap 3

Gebruik (spuit)verf, glitters, kerstgroen en stickers om je kerstballen te versieren. Je kunt het zo gek maken als jij zelf wilt! Ook leuk: versier de kerstballen samen met kinderen, zo heeft iedereen zijn of haar eigen kerstbal.

Stap 4

Vouw de kerstballen in elkaar en gebruik lijm of dubbelzijdig tape om het papier vast te maken.

Stap 5

Hang je kerstballen met een lint of doorzichtig draad aan je tafelklem, ladder, deur, schouw of natuurlijk in de kerstboom.

We zijn erg benieuwd naar het resultaat. Deel jouw creatie op social media met #leenbakkerdiy

Een feestelijke kerstladder

Heb je dit jaar geen plek voor een kerstboom of wil je een keer wat anders? Decoratieve ladder Roel is een geweldig alternatief. Hang je mooiste kerstballen aan de treden en versier de ladder met dennentakken. Cadeaus en een kerststalletje eronder en klaar is jouw kerstproof interieur zónder kerstboom.


Tip: dit jaar mag je helemaal los gaan met glitters, heftige kleuren en alles wat met glamour te maken heeft. De trendkleuren van dit jaar zijn donkerpaars, goud en bordeaux. Mix en match, niets is te gek! Ben je zelf niet zo creatief of weet je het even niet meer? Wij hebben decoratieve ladder Roel voor je aangekleed, beter goed nagedaan dan slecht verzonnen toch?

Shop Ladder Roel >

Geef de leukste cadeaus voor Kerst

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven tijdens de feestdagen? We hebben voor hem en voor haar leuke cadeaus verzameld die per prijscategorie zijn opgedeeld.