Design Dagen | Bekijk alle aanbiedingen

Haal de feestdagen in huis met Leen Bakker

Kerstballen maken in 5 stappen

Je favoriete kerst-cd aan, mooi papier en wat versiering: meer heb je niet nodig om deze geometrische kerstballen te knutselen!

Stap 1

Bekijk onze gratis kerstballen via onderstaande knop en print ze uit op wit of gekleurd papier. Gebruik eventueel wat dikker papier voor een extra mooi resultaat.

Stap 2

Knip de kerstballen uit en buig het papier een beetje om op de plek van de stippellijn.

Stap 3

Gebruik (spuit)verf, glitters, kerstgroen en stickers om je kerstballen te versieren. Je kunt het zo gek maken als jij zelf wilt! Ook leuk: versier de kerstballen samen met kinderen, zo heeft iedereen zijn of haar eigen kerstbal.

Stap 4

Vouw de kerstballen in elkaar en gebruik lijm of dubbelzijdig tape om het papier vast te maken.

Stap 5

Hang je kerstballen met een lint of doorzichtig draad aan je tafelklem, ladder, deur, schouw of natuurlijk in de kerstboom.

We zijn erg benieuwd naar het resultaat. Deel jouw creatie op social media met #leenbakkerdiy

Een feestelijke kerstladder

Heb je dit jaar geen plek voor een kerstboom of wil je een keer wat anders? Decoratieve ladder Roel is een geweldig alternatief. Hang je mooiste kerstballen aan de treden en versier de ladder met dennentakken. Cadeaus en een kerststalletje eronder en klaar is jouw kerstproof interieur zónder kerstboom.


Tip: dit jaar mag je helemaal los gaan met glitters, heftige kleuren en alles wat met glamour te maken heeft. De trendkleuren van dit jaar zijn donkerpaars, goud en bordeaux. Mix en match, niets is te gek! Ben je zelf niet zo creatief of weet je het even niet meer? Wij hebben decoratieve ladder Roel voor je aangekleed, beter goed nagedaan dan slecht verzonnen toch?

Shop Ladder Roel >