Haal de feestdagen in huis

Het worden mooie feestdagen. We hebben namelijk een gloednieuwe en feestelijke najaarscollectie in de winkels liggen. Zo maak je jouw thuis helemaal klaar voor de donkere dagen. Wat dacht je van een tafelklem, kerst accessoires of sfeervolle verlichting? Ook hebben we nieuwe sfeerkussens en woondecoratie passend bij de feestdagen. Deze mooie warme tinten van oranje, rood en paars brengen je huis meteen in kerstsfeer. Met een paar nieuwe sierkussens creëer je al een sfeervolle en feestelijke look. Aftellen maar!

Vrolijke kerst

Heb je dit jaar geen plek voor een kerstboom of wil je een keer wat anders? Met woondecoratie kom je al een heel eind. Decoratieve ladder Roel is een geweldig alternatief. Hang je mooiste kerstballen aan de treden en versier de ladder met dennentakken. Cadeaus en een kerststalletje eronder en klaar is jouw kerstproof interieur zónder kerstboom.

Kerst trend: zwart met goud

De leukste tijd van het jaar staat sneller voor de deur dan je denkt. Als je wel van Kerstmis houdt, maar niet zo van kermis is zwart je beste vriend. Zwart heeft een ingetogen karakter en houdt alle kleuren in balans. Perfect dus om te combineren met goud of koper.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke, decoratieve tafelklem boven je tafel? Je kunt het frame het hele jaar gebruiken en steeds het thema aanpassen. Met kerst is deze tafelklem super leuk om boven de eettafel te zetten en te versieren met verlichting en gezellige kerstdecoratie.

Het frame van deze tafelklem is er ook in het goud en past op tafelbladen met een dikte van maximaal 8 cm. De tafelklem is uitschuifbaar van 140 cm tot en met maximaal 250 cm. Het maximaal draag gewicht is afhankelijk van hoe ver de bovenste lat is uitgeschoven en de verdeling van gewicht.

Kerst cadeau ideeën

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven tijdens de feestdagen? We hebben voor hem en voor haar leuke cadeaus verzameld die per prijscategorie zijn opgedeeld. Fijne feestdagen!