Tuindecoratie voor binnen en buiten, ontdek onze nieuwste trendcollectie

Groen is niet meer weg te denken uit ons interieur. En dan bedoelen we niet alleen planten. Er zijn zoveel andere manieren om groen aan je huis toe te voegen. Denk aan stoere woon- en tuinaccessoires in natuurlijke materialen, textiel in prachtige groentinten en spannende prints van planten en dieren. Leuk voor aan je muur of om je huis of terras leuk aan te kleden met trendy woonaccessoires. Van al dat moois gaat je interieur letterlijk leven. En dat met een klein budget.

Haal binnen naar buiten

Hoera, de lente is weer in aantocht. De zon laat zich weer vaker zien en de temperatuur voelt al lekker aangenaam.

Hoog tijd om de tuin een verlengstuk te maken van de woonkamer. Hoe je dat doet? Met groen!

Deze frisse kleur haalt buiten naar binnen en brengt binnen naar buiten.


Bekijk de collectie

Populaire artikelen

Kunstplanten en bloemen

Groen groener groenst. We hebben niet allemaal groene vingers.

Dat is helemaal niet erg, want wij hebben nu een mooi assortiment met kunstplanten en bloemen. In een leuke mand of plantenzak komen ze helemaal mooi tot hun recht.


Bekijk de collectie

Meer populaire artikelen
Bekijk al onze trendcollecties

Frisse Start collectie

Frisse Start


Style je interieur met de mooiste meubels en voordelige woonaccessoires uit onze trendcollectie, die passen bij de trends van 2019. Stijl je huis met woonaccessoires in pasteltinten en meubels met luxe velours stoffen.


Bekijk de collectie
Modern Classics collectie

Modern Classics


De trend Modern Classics combineert het beste uit twee woonwerelden. De bekende klassieke elementen zijn in een modern jasje gestoken. Je huis krijgt een rijke uitstraling, ook met een klein budget.


Bekijk de collectie
Wild West collectie

Wild West


Deze trendy collectie van Leen Bakker zit boordevol woonproducten om je huis warm en comfortabel mee aan te kleden. Dompel je huis simpelweg onder met stoere materialen als hout, leer en suède.


Bekijk de collectie