Een warm en fris interieur met onze trendcollectie: natuurlijk wonen

Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren in je interieur is hartstikke hot. Met de kleuren geel, goud en bruin haal je namelijk de zon in huis. Combineer deze kleuren met ruwe materialen zoals hout, riet en rotan en je creëert heel makkelijk een warm en fris interieur. Bekijk de hele collectie.

Riet en rotan is er in veel verschillende kleuren en opties. Met lichte rotan meubels of accessoires geef je je huis een Scandinavisch tintje. Kies je bijvoorbeeld voor zwarte rotan stoelen dan krijgt je huis een stoerdere uitstraling.

Een natuurlijk meubel kleed je aan met de juiste woonaccessoires. Kies ook hier voor natuurlijk en organisch zoals droogbloemen, een groene Strelitzia of sierkussens met eenvoudige (etnische) motieven.

Gedroogde bloemen en pampas pluimen blijven hip. Plaats ze in een mooie vaas voor een warme en natuurlijk look. Een extra voordeel van deze bloemen is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Heb je toch liever een echte kamerplant? Plaats een grote bananenplant in de hoek van je kamer of kies voor een hangplant in een mooie bloempot. Bloemen en (nep)planten blijven de ultieme woondecoratie!

Bekijk meer inspiratie voor droogbloemen en pampas pluimen >

Vervang je sierkussens met winterse patronen in voor sierkussens met een lichtere kleur en/of materiaal en geef je bank een make-over! Met subtiele verandering van woondeco en woontextiel kun je gemakkelijk en voor een kleiner budget je interieur een hele nieuwe sfeer geven.