Onderzetters

1 - 24 van 41 producten
1 - 24 van 41 producten

Onderzetters

Onderzetters voor glazen, maar ook onderzetters voor pannen vind je bij Leen Bakker. Wij bieden je alles op het gebied van tafelen zoals servies, glazen en tafelaccessoires. Met onderzetters voor glazen voorkom je kringen op je houten tafel. Onderzetters zijn niet alleen geschikt om je tafel te beschermen, maar een onderzetter of viltje onder je glas ziet er ook sfeervol en gezellig uit. Onderzetters voor pannen beschermen de ondergrond tegen de hitte van de pan. Wil jij gewoon met de pannen op tafel eten? Leg dan onderzetters op tafel waar je de pannen op kunt zetten. Zo voorkom je beschadigingen aan je tafel door de hitte van de pan. Ook je aanrecht kun je beschermen met onderzetters voor pannen als je aan het koken bent.

Glas onderzetters kopen

Als je onderzetters gaat kopen, let je natuurlijk op de vormgeving en stijl van de onderzetters, maar het is ook belangrijk dat je let op het materiaal waarvan de onderzetters zijn gemaakt. Bij Leen Bakker vind je houten onderzetters, kunststof onderzetters, onderzetters van metaal, kurk en zelfs onderzetters van leer. Een glas, beker of kopje kan nat of vochtig zijn aan de onderkant en dat kan kringen of vlekken achterlaten op tafel. Dat wil je natuurlijk voorkomen en daarom raden wij je aan om onderzetters te gebruiken.

Pannen onderzetters kopen

Voor pannenonderzetters geldt ook dat je bij het kopen let op de vormgeving en het materiaal, maar bij pannenonderzetters dien je ook te letten op de afmeting of diameter van de onderzetter. Niet iedere pan of ovenschaal is even groot natuurlijk dus. Let daar dus op als je onderzetters voor pannen gaat kopen.