Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
winkels
winkelwagen
WEEKENDACTIE - Alle woondecoratie 2e 50% korting
*geldig op producten met 2e 50% korting label. M.u.v. reeds afgeprijsde artikelen, Laagblijvers en partner aanbod. Geldig t/m 4 december.

Servethouders

1 - 4 van 4 producten

AlleenOnline
Servethouder - riet - 20 cm product

Servethouder - riet - 20 cm

(0)

16,49

Dit artikel wordt binnen 1 werkdag bezorgd

AlleenOnline
Servethouder - creme - hartjes - 18 x 18 x 7 cm product

Servethouder - creme - hartjes - 18 x 18 x 7 cm

(0)

15,49

Dit artikel wordt binnen 1 werkdag bezorgd

AlleenOnline
Servethouder - metaal - 18 x 18 x 6 cm product

Servethouder - metaal - 18 x 18 x 6 cm

(0)

12,25

Dit artikel wordt binnen 1 werkdag bezorgd

AlleenOnline
Cosy & Trendy Servettenhouder - hout - 15 cm product

Cosy & Trendy Servettenhouder - hout - 15 cm

(0)

11,00

Dit artikel wordt binnen 1 werkdag bezorgd

Servethouders

Heb je binnenkort een feestje of diner, bestel dan alles voor een prachtig, gedekte tafel bij Leen Bakker. Met het tafelen assortiment heb je keuze uit tientallen stijlvolle tafelaccessoires, die jouw eettafel nóg leuker aankleden. Vooral tijdens een feestelijke gebeurtenis tover je alles uit de kast om een mooie presentatie neer te zetten. Bestel je favoriete accessoires, zoals servetten met vrolijke dessins, tapasplanken, waterkaraffen en servethouders hier online.

Servethouders kopen

Gedurende een knus diner is het altijd aan te raden om servetten op tafel te hebben. Niet alleen zijn deze bedoeld voor de grootste knoeiers onder ons, maar ze dienen ook als decoratie. Door ze te presenteren in een servethouder houd je de servetten bij elkaar en blijven ze netjes voor gebruik. Servethouders zijn verkrijgbaar in een liggend of staande variant. Een liggende servethouder bevat soms nog een extra toevoeging, zoals een metalen balletje om de servetten op hun plaats te houden. De look en feel van een houder voor servetten stem je af op het thema van je tafel. Heb je een chique diner? Dan is een gouden servethouder passend voor je luxe tafelsetting. Gaat jouw voorkeur meer uit naar een natuurlijke stijl, dan is een houten servethouder de perfect match. Naast een servethouder kan je ook een servet presenteren in een servetring. Ze zijn te bestellen in verschillende materialen en vormen, van robuust hout tot zilver RVS.