Tafelklemmen

1 - 19 van 19 producten
1 - 19 van 19 producten

Tafelklem

Een tafel staat al gauw vol: je zet er placemats en borden op, glazen en pannen, kaarsen en misschien zelfs een plantje. Als die tafel buiten staat, in de tuin of op je terras, moet er vaak ook nog een lamp op tafel staan voor voldoende licht in de avond. Het was daarom hoog tijd voor een uitvinding en die kwam in de vorm van een tafelklem. Deze beugel klem je aan twee kanten van de tafel, waarna je er decoratie aan kunt hangen. Op die manier houd je het tafelblad overzichtelijk en blijft er genoeg ruimte over. Bekijk onze tafelklemmen voor buiten en binnen hier. 

Verlichting of planten ophangen

Een tafelklem is bij uitstek geschikt om verlichting aan op te hangen. Zo kun je goed je eten zien, de krant die je leest, of het bordspel dat je speelt. En qua verlichting kun je dan lekker creatief zijn. Lampionnetjes creëren bijvoorbeeld een sfeervol effect. En gekleurde lampjes zijn speels: perfect voor een feestje. Bevestig je de tafelklem aan de tuintafel? Dan kun je zelfs in de winter de tuintafelklem blijven gebruiken, bijvoorbeeld in combinatie met kerstlampjes!

Wat ook mooi is? Planten aan de tafelklem hangen. Hangplanten nemen weinig plaats in, maar zorgen toch voor een gezellige sfeer. Een idee is om potplanten in een macramé hanger te doen. Zo bereik je een landelijke uitstraling die ook prima past bij een industriële of Scandinavische stijl.

Online tafelklem bestellen

Op deze pagina zie je alle tafelklemmen in ons assortiment. Ze zijn niet alleen heel praktisch omdat ze in breedte verstelbaar zijn, maar ook zijn ze enorm stevig: ze kunnen heel wat gewicht aan. Bij regen is het wel verstandig om de beugel binnen te halen, tenzij je hem natuurlijk in de eetkamer gebruikt. Ga jij voor een gouden tafeklem of een zwarte klem die past bij je industriële interieur?